- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Igen, néztem, hűvös egy"dög". Hogy bírod ki, hogy egy 1,5V-ot (legalább), ne adj neki?
Én..az lenne a második..
Ha megy jól , utána kezdene érdekelni, hogy alul mit tud, mit megy 1,2v-on Mennyi kell 4GHz-hez stb..a "célzás" azé' volt, hogy le ne lépj, beszélgessünk kicsit
Ja!!Bakker, baj lesz lassan asszem. Ez a topik már kvra más mint amire szolgálna, indítva lett. Baj, mert ha jön 1-2 eredmény, lehet majd keresgélni..meg ha bejön egy modi. Csuda, hogy még nem szóltak. A topik 95%-a offfff..
Nem is tudom, hogy mikor volt hsz ami azért volt, hogy bekerüljön egy listás eredmény...
Átruccanhatnátok hozzánk az offolósba, így én is ide járok trécselni... (Úgy értem, hogy ok, hogy tesztek is vannak, meg nem az időjárás a témánk, de nem is a listás eredmények bemutatása.xmad-dal való beszélgetésem is inkább a szájbarágósba való..[nézzetek be ide !!!!!!]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest