Hirdetés
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Kitartó vagyok. Mikor múlt évben megjelent a torrenteken akkor már lehúztam a véglegest, MS-ost (angol). Nem volt bejövős. Azóta vagy 2x megpróbáltam, uaz. Most összeomlott a gép (én hibám Gyuri, nem az Intelé
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.kva szarul vok. Folyamatosan zsibbad a bal kezem. Alig élek most is. Pedig..Reggel 9kor keltem, elkezdtem főzni, picit takarítottam Krisztiánnal (felvételi szünete van ma)..
Meghalok. Engusz is beteg, nem kicsit, a cuccaim se jönnek meg 1hamar. Ha sokat kell várni, nem is kell, nem érem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.