- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak annyit tudok hozzáfűzni h nem értem ami bevállt és szerette itt sok ember miert kellett megváltoztatni javaslom h vhogy tegyenek egy olyan funkciót mint a torrentoldalaknál h lehessen felületet váltani és tegyék vissza a régit is bele mert szerintem nagyon sokan itt visszatennék itt azt személy szerint én is nekem is nagyon zavaró ez az uj felület és nem azért mert uj!Ha ezen tényleg fél évet dolgoztak akkor csak gratulálni tudok nekik,mert ez kb ugy néz ki mintha 10 perc alatt összevágták volna és a régi felületnek pl volt egy jol elrendezett része most meg..hát...nah nem is idegasítem magam vhogy van egy érzésem h ezért vki/vkik szép nagy summát kaptak mindenki mossa kezeit mindenki jol járt csak éppen az idejáró usereket nem kérdezte senki h milyet szeretnétek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest