Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
válasz DrTechnoid #41995 üzenetére
Mert csak más fantasztikus színvonalú sportjainkra, pl nagyrészt a focira és focistadionokra vannak milliárdos (mutyi) "szponzorációk".
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Az ESL nemet ceg (mostmar sved tulajjal), az irodajuk par percre van Kolnben a helyszinektol. Carmac (ESL boss) lengyel. Amugy Katowiceben egy nyilvanos WC is vallalhatobb kinezetu, mint az ICL egesze .
A Romanoknal meg Europa egyik legjobb esport produkcios cege van, a PGL, igy rajuk lehet bizni 1 ekkora kaliberu versenyt.Magyarorszagon igenyesebb esport rendezveny nem is tudom mikor volt.. amikor meg az ELTE-n voltak a Samsung World Cyber Games selejtezok 10+ eve. Sajnos a foszervezo arc autobalesetben meghalt, RIP, aztan a Gamestaros csokak kezebe kerult ok meg cyberszepsegversenyt csinaltak a csverseny helyett.
a viktor meg emailt se tud kuldeni ugy hallottam
[ Szerkesztve ]
/s
-
Xero
nagyúr
válasz DrTechnoid #42001 üzenetére
Ez nem egészen így működik. Teljesen random, hogy mi van a csomagban.
-
szebe
addikt
Katowice ugye Lengyelország, a lengyel scene pedig elvileg nagy. Illetve mint már említették, Carmac (your team very good? emlékszik valaki ezekre? ) is lengyel.
A német és a svéd helyszín ugyanezen logika mentén szintén érthető. Én mondjuk a románra pont ezért mondtam, hogy ennyi erővel lehetne itthon is. Jó régen még volt náluk egy TeG, de én azóta nem igazán tudok román csapatot/játékost említeni. Oké, ott a PGL, mint szervezet, de na...(#42028) ZeroDK
A netes megnyilvánulásai olyanok amilyenek (hogy felfújták az icl-es "interjúját" is), de ugyanolyan ember mint Te vagy én, és még az is lehet, hogy a topiclakók nagyrészénél értelmesebb"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MurdR
veterán
válasz DrTechnoid #42601 üzenetére
Gaz nem nőtt ki a bill. közül? Az a hellokittys matrica ott van a szeren.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Promi
aktív tag
Alatta? Szerintem az egész egy trágyadomb.
-
MurdR
veterán
-
dugo_
veterán
válasz DrTechnoid #42722 üzenetére
nekiestél késsel a billentyűzetnek, ahelyett, hogy letiltottad volna a win gombot registryben?
-
hNp88
aktív tag
úgy látszik ez globális típushiba, nálam is romlott már így el billzet
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Mezcal
addikt
válasz DrTechnoid #43629 üzenetére
Nekem koponyának tűnik.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
IMIIKE1998
őstag
válasz DrTechnoid #44010 üzenetére
Nem...
-
regener
veterán
válasz DrTechnoid #44413 üzenetére
Én a Resort-al vagyok így, szerintem az is elég jó kis map volt.
-
laceszgamer
addikt
válasz DrTechnoid #44516 üzenetére
Player?
20 perc sok idő, a ekttő között szimplán elfelejtette, hogy kiirta a kérdést Vagy direkt volt. Vagy nem tudom.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bbdzyx
senior tag
válasz DrTechnoid #44555 üzenetére
Kifejtenéd bővebben?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
IMIIKE1998
őstag
válasz DrTechnoid #44675 üzenetére
Kb. milyen gyakran esik Souvenir case? És teljesen végig kell nézni, hogy dobjon? Illetve csak a játékban nézett kozvetítésekért dob ládát?
-
szebe
addikt
A felsorolt dolgokat max Kolozsváron csinálod, két hét múlva. A PlayIT-en a SEEC lanos döntője lesz.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
maathe
senior tag
Ez nem Major lesz, szóval ezeket elfelejtheted.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz DrTechnoid #44865 üzenetére
Az a baj, hogy kennyS francia (gondolom csak francia csapatnál fog maradni), ők meg only svéd csapat (elvileg). Nameg a nyelvkülönbségkről ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
1m1s
tag
válasz DrTechnoid #44991 üzenetére
Áh, tudtam hogy ezt akarják, ezzel még pont nem találkoztam, csak hallani hallottam róla.
Majdnem lett egy késem.
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #45011 üzenetére
Kinek mi pontosan
Tirexit ne reklámozd itt se, mert INSTANT BANT KAPSZAmúgy én még Summit1g szoktam nézni, jó pofa srác az is
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
válasz DrTechnoid #45015 üzenetére
Én ismerem Tirexit, rendes srác, de nagyon kikészítették az irigy nézői. De hagyjuk tényleg, mert jön a BAN-HAMMER és instant bannt kapunk. Olyan Tiriset.
>
-
gali777
őstag
válasz DrTechnoid #45254 üzenetére
Szevasztok, nemrég kezdtem el csgozni , de régen sourceoztam 1-2 ezer órát mondjuk vagy többet is, ugye még utána jött be steamen ez a számlálósdi Olvasgatom egy ideje a topikot is. Érdekelne, hogy mi ez a drop? És csak annyit kell akkor tenni, hogy hozzákötöm a twitch accountomhoz a steam acc-ot és azon a 2 napon "nézem" mondjuk ezt a csatornát, ha jól értem?
-
regener
veterán
válasz DrTechnoid #45254 üzenetére
Egy áruházas linket kérhetek? Van fent pár ilyen app, mégha mindig is jó a biztos a legjobb.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz DrTechnoid #45633 üzenetére
Az nem Guardian és Elite Guardian?
-
terepkigyo
csendes tag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #46492 üzenetére
Nekem az volt a fura, hogy elmentem botozni,hogy szokjam a hangokat, és mikor elindultam, mintha lódobogás lett volna...Néztem is, hogy vagy rosszul hallom, vagy éppen vicces kedvében van a kedves Gaben...
Azért meg kell hagyni, egyre jobban megyünk át már a vicckategória felé, ehelyett beleraknak mindenféle jött-ment dolgokat :S -
törölt tag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #46813 üzenetére
Barátom nyisd meg a videó alatt a "több" infót, és leírja milyen a beállítása, illetve cfg.
-
a_r_p_i
csendes tag
válasz DrTechnoid #47298 üzenetére
Fnatic Holot szeretik tradenél,én múltkor egy M4A4 Asiimov ST-en 130%-ot kerestem kulcsokban! Mert volt rajta NiP Holo katowice sticker...szóval mindenképp jól jártál volna ha nem kaparod le...
Meg persze kell a megfelelő vevő is.
[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
Elvileg tradenél a matrica 10%-át kell rászámolni a skinre, tehát vastagon buktál a Fnaticos matricán
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Én egy howl matricás ak redline ft-ért 50mp alatt kaptam 5 kulcsot, pedig a simáért még 2-t se adtak volna. Meghirdettem redditen, és pár mp múlva csipogott a chrome-os Trade helper.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
shaddy1027
tag
Nekem egy ilyen szépséget sikerült kiszedni az egyik oldalról (másik persze sticker nélküli volt ):
25,30 euróba raktam ki amiből 22 euró hasznom lett. Alap skin 6,3 euró van kitéve amiből 5,5 euró lehetett volna.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
mepet
addikt
válasz DrTechnoid #47422 üzenetére
És mióta megy ez az akció, szerintetek jobban pörög a market?
-
bbdzyx
senior tag
válasz DrTechnoid #47700 üzenetére
pls commend cyka
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
MurdR
veterán
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #47700 üzenetére
honnan látod, hány meccset játszott?
Amúgy nem csak mm-en van commend.
-
lemusz
addikt
válasz DrTechnoid #47705 üzenetére
Pubon is van commend.
bind "l" "say commend4commend someone?"
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #48337 üzenetére
Cserébe lesznek mazsolák, akiket nem fogsz csípni
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz DrTechnoid #48344 üzenetére
Régen mindenki betankolt belőle, az ára meg nem ment fel, szóval annyira azért nem tolja fel majd az árat mint pl. a bravo casenél.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DrTechnoid #48472 üzenetére
Persze, igyekszem. Nehéz dolgom van. még nincs meg amúgy, pedig már 5-öt nyertem.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #48525 üzenetére
2 évvel ezelőtt is volt, hogy egyedüli DMG-ként voltam nova-kalák ellen, mert épp derankolni akart a rendszer- Hát nem jött neki össze.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
"kis" accon én is visszabuktam nova4be duplakaláról, egy rank egy bukott meccs.
-
AllTheBest
őstag
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
Nyugi, 3lose, 3 rang bukás(kala 2-ből, nova 3-ig) imádom ezt az új rangrendszert
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
jonnyjoker01
veterán
-
dugo_
veterán
válasz DrTechnoid #48970 üzenetére
Nincs alja, de melós.
Én olyan egy rang/nap sebességgel derankoltam anno csoporttal, dobott premade meccsekkel, de ahhoz kb napi 15-25 meccs kellett, hogy fusson a háttérben.
Mondjuk most lehet könnyebben ledob.Viszont ezerrel smurfölni silverben már nem nagyon éri meg, lősz 30-40k-t, aztán minden meccsen (esetleg minden másodikon) rank up, és 3-4 nap után az eredeti szintedre visszarak. Alacsonyan maradni is melós.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DrTechnoid #49073 üzenetére
Tegnap kifogtunk csiter bandat, le is nyomott engem is. Be is irtam a nevem utan, hogy road to silver elite xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
szebe
addikt
válasz DrTechnoid #49377 üzenetére
Titan lendült meg, mert pénzügyi gondok miatt megszűnik az org [link]
A többinek vannak hullámvölgyei, teljesen kiszámíthatatlan. Egy-egy lanos meccs is számíthat, amikor sokan felugrálnak a bandwagonra, és vesznek jópár matricát, felaggatják a fegyverekre reklámozni, hogy ők most xy fanok.
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem a piac telített, hanem annyian vettek a verseny végén akciós áron matricákat, hogy ha a marketen nem is, de az embereknél rengeteg van. Sokan pár cent emelkedésre azonnal kiszórják, amijük van, így tulajdonképpen azonnal vissza is esik.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redbull941
tag
válasz DrTechnoid #49436 üzenetére
nem baj, akkor is legalább valami jel van, hogy javul a játék?!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz DrTechnoid #49555 üzenetére
Értem, hát az 1 láda / hét az nem sok, de hát több, mint a semmi. Köszönöm az infót.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar