Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DrTechnoid #55870 üzenetére
Nekem a legértékesebb egy P90 Asimov volt. Másik két kedvencem amit nyitottam az egy MP7 Nemesis megy egy P250 Vegyérték. Ezen hármon kívül volt még vagy 25 nyitásom de azok lófüttyök.
-
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz DrTechnoid #55557 üzenetére
Ez nem az a szint ahol nekiállnak tk-zni érte.
Megoldás: JW kérte ki a technikait időt:
JW : stop
JW : off
JW : off
EliGE : ok
JW : dennis pc broke or some shit
nitr0 : nl
jdm64 : KK
JW : it started to beep 10000000000000000 times in his ears
EliGE : how do we medic
dennis : its back
dennis : shit sound system
nitr0 : live/
KRIMZ : y
dennis : y
EliGE : so u good?
KRIMZ : hf nitr0 : hfhf EliGE : gogo JW : s
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DrTechnoid #55537 üzenetére
Az az erdekes hogy nezd meg pl a cobble ladakat marketen. Akar cologne 2k16 vagy 2k15 vagy mlg2016 a tartalma ugyanaz csak az arukban van elteres.
Pont tegnap neztem, hogy nem muszaj mindig az aktualis major ladajat megvenni mert ha korabbit vesz az ember neha dollarokat vagy eurokat sporolÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
shaddy1027
tag
válasz DrTechnoid #55524 üzenetére
Karrigan-nak ott az Astralis, igaz most két beugróval de elég szépet mentek. Következő majorra szerintem top4-ig lazán elfognak jutni. Kjaerbye és Dupreeh-vel azért teljesen más lett volna a mostani is.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
sensejke
aktív tag
válasz DrTechnoid #54386 üzenetére
Én majd egy Infernora pályázok, de max 15 e környékén.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
MurdR
veterán
válasz DrTechnoid #53930 üzenetére
Grat. Én sem bírtam tegnap magammal, kinyitottam egy 36eurós Cobble ládát, esett is belőle egy 30centes dual beretta
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zarayg
aktív tag
válasz DrTechnoid #53930 üzenetére
nanebasszamár
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #53599 üzenetére
GTR meg mindig ilyen meg ilyen.
Szerintem nincs ezzel baj, bírom mikor match/map point van és GTR-t mutatja a kameraMas, utobbi par hetben, talan az infernot kiszedos peccs ota tapasztalom azt hogy olykor olykor nem hallani amikor a CT defuseolni kezd es ez nem csak nalam jelentkezik a csapattarsak sem halljak. Ti tapasztaltok ilyet mostanaban?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #53590 üzenetére
De gáz...
-
gtamate2
veterán
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #52960 üzenetére
Én folyamat kickelek trollokat, mégse kaptam érte bannt. Érdekes ez a rendszer.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #52628 üzenetére
Annyi Bravo ládát nyitogatnak, hogy ha nem esik nekik semmit, akkor el kéne kezdeni nyitogatni őket
-
szebe
addikt
Statisztika érdekelne a végéről, bár gondolom nem lesz. Addig is marad onscreen tavalyi eredménye némi irányadásnak.
(#52641) mepet
A LAN-oknak sosem lesz kevesebb értelme, akárhova fejlődhet a net.(#52642) benceman00
Papíron nagyon jól mutat, hogy 72 csapat volt ICL-en, de a kevesebb néha több."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #52631 üzenetére
Sikerult elinditani a !raffle lavinat
-
ReFleXx
addikt
hany napig fog tartani?
Redneck VAC = volvo anti cheat , ilyenkor a VAC altalt detektalt csaloknak megy automatice a ban
OW ban meg amikor reportolnak es overwatcoljak a demot, nem egy ember hanem tobben is es az jon ki hogy igen te ugy nez ki csaltal, akkor jar erte.
Sajat demodat elvileg nem kaphatod meg, max ugy hogy masic accodra kapod meg, vagy nem te vagy a suspect[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz DrTechnoid #52462 üzenetére
Azt hiszem public dropot kaphatsz souvenir stickerrel. Ez az egyik legkorábbi souvenir "láda", és ha minden igaz, max. kék itemet tudsz nyitni vele.. pl.: https://www.youtube.com/watch?v=XfzUJNvKJV4
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #52462 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #52051 üzenetére
óóó, én már egy másik ládának is örülnék...
3 major / 0 drop
-
Zomb€€
őstag
-
0.44
tag
válasz DrTechnoid #51629 üzenetére
Jo helyen kerdezek, mert a GO-n kivul minden megy (LoL, Wolfenstein The New Order / Old Blood, Battlefield 4). Szoval valami GO specifikus baromsag lesz ez, mint ahogy az elottem iro is megemliti
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #51614 üzenetére
áhh értem, a sticker marad az inventorymban? vagy amig megy a major addig nem lehet piszkalni? az esetleges nyert pin tradelheto? lehet ebbol kiszedni penzt?
[ Szerkesztve ]
-
krecso
tag
válasz DrTechnoid #51611 üzenetére
Ugyan ez van nálam is.
-
yuyizi
tag
válasz DrTechnoid #51570 üzenetére
Karambit (★) | Szafari Háló
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #51564 üzenetére
ja, akkor összeadja öket. ez a clicker heroes meg komolyan annyibol all hogy 1 ponton kell klikkelgetni? van aki nem egy makroval csinalja?
zarayg két hét az 336 órából áll, na nála ez még több is
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #51558 üzenetére
363.4 hours past 2 weeks
ezt hogy hoztad össze? 4 jatekkal tolod parhuzamosan?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
BioNiCMaN
addikt
válasz DrTechnoid #51558 üzenetére
Ahogy látom nem nagyon használod
Mondjuk nem is minden játékmódban "előnyös".
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BigBlue69
őstag
válasz DrTechnoid #51491 üzenetére
De nézős major azaz.. droppos event majd csak húsvétkor lesz igaz-e?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Zomb€€
őstag
-
Tewe013
őstag
válasz DrTechnoid #51456 üzenetére
Arról nem volt szó, hogy nem esik csak levitték a drop-rate-jét, mint pl. a Bravo casenek vagy a Huntsman-nek stb.
-
bager13
aktív tag
válasz DrTechnoid #51419 üzenetére
Vagy mint az előző operation-ben, amikor egy bizonyos személyt kellett likvidálni az ellenfél csapatából. Persze, ha sikerült, akkor ezt kiírta mindenkinek, és már rúgtak is ki. nagy élmény volt.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #51183 üzenetére
Zkas csak az én tudomásom szerint nyitott 3 kést, tehát tudja mit beszél.
-
1m1s
tag
válasz DrTechnoid #51167 üzenetére
Mielőtt elfogadhattam volna, már meg is kapta a trade ban-t.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz DrTechnoid #51167 üzenetére
Hülye haveromat így scammelték be egy Usp stainless+lgb holo kato-ra Most veri a fejét a falba, hogy ilyen retart volt.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DrTechnoid #50861 üzenetére
Akkor most a kala 1-nek akkor kell meglenni, miután kigyűlik a 150 win? Vagy mondjuk az is jó, ha pl. 100 win-nél megvolt a kala 1, de most nova 3 vagy?
na nem mintha ez engem érintene, csak kíváncsi vagyokszerk.: bár ez az mg1 dolog nekem is új
Más:
A korábbi asiimov-os kérdésemre köszönöm a válaszokat. Szerintem felrakom 20 kulcs körül, úgy is mindenki alkudozik. Ha meg nem ajánlanak 15 körül se, akkor meg használom, mert nagyon tetszik.ON:
Épp most vesztettem egy meccset, mert a tag nem beszélt angolul és nem találta a bombát. Az "under the body"-t nem értette a drága. 13 - 11-ről 13 - 16 lett.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
dugo_
veterán
Hát mondom, hogy nem így volt, legalábbis eddig biztosan nem.
Amint kiléptem a Silver hellből, egyből megkaptam. Ahogy mindenki akkoriban.Erre az Mg1-re keresve semmit nem dob fel...
Kellett 150+ win, párszáz óra, meg a rang. -
zkas90
senior tag
nova 1 és 150 win volt 10 hónapja a követelmény
-
mepet
addikt
válasz DrTechnoid #50738 üzenetére
Én is használtam már az opskins-t, nálam is minden rendben volt. Annyi csak, hogy kifizetésnél heteket kellett várni.
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #50518 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy olyan nagy az a kes a keprol, amugy pofas ezzel a skinnel.
Amugy nem tudom hogy valogatjak ki ezeket a skineket a ladakba, de a workshopokba 100x jobbakat latni.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz DrTechnoid #50427 üzenetére
Elég valószínűtlen hogy a matrica miatt. Inkább nagyon közel lehetett a float-ja a FT-hez, és ezért jobban megérte neki ezt venni használatra, mint a legolcsóbb FT-t +20€-ért.
:-)
-
Mezcal
addikt
válasz DrTechnoid #50044 üzenetére
Van egy fn Stat tűzkígyója, ami drágább, mint a DL.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
la_cc
addikt
-
sss
őstag
Jók a kommentek...
-
vzsryl
nagyúr
Nem trader, hanem betting oldala van, meg egyebek...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DrTechnoid #49683 üzenetére
Ez rendben van, most csak a drop profit részét nem értettem. Én is a szerencsétlenebbek közé tartozok drop alapján, ezért nem értettem teljesen. Így már értem.
Gondolkozok, hogy megvegyem-e majd az új operation-t smurfre, majd meglátjuk.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz DrTechnoid #49555 üzenetére
Értem, hát az 1 láda / hét az nem sok, de hát több, mint a semmi. Köszönöm az infót.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Redbull941
tag
válasz DrTechnoid #49436 üzenetére
nem baj, akkor is legalább valami jel van, hogy javul a játék?!
-
szebe
addikt
válasz DrTechnoid #49377 üzenetére
Titan lendült meg, mert pénzügyi gondok miatt megszűnik az org [link]
A többinek vannak hullámvölgyei, teljesen kiszámíthatatlan. Egy-egy lanos meccs is számíthat, amikor sokan felugrálnak a bandwagonra, és vesznek jópár matricát, felaggatják a fegyverekre reklámozni, hogy ők most xy fanok.
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem a piac telített, hanem annyian vettek a verseny végén akciós áron matricákat, hogy ha a marketen nem is, de az embereknél rengeteg van. Sokan pár cent emelkedésre azonnal kiszórják, amijük van, így tulajdonképpen azonnal vissza is esik.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
veterán
válasz DrTechnoid #49073 üzenetére
Tegnap kifogtunk csiter bandat, le is nyomott engem is. Be is irtam a nevem utan, hogy road to silver elite xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
dugo_
veterán
válasz DrTechnoid #48970 üzenetére
Nincs alja, de melós.
Én olyan egy rang/nap sebességgel derankoltam anno csoporttal, dobott premade meccsekkel, de ahhoz kb napi 15-25 meccs kellett, hogy fusson a háttérben.
Mondjuk most lehet könnyebben ledob.Viszont ezerrel smurfölni silverben már nem nagyon éri meg, lősz 30-40k-t, aztán minden meccsen (esetleg minden másodikon) rank up, és 3-4 nap után az eredeti szintedre visszarak. Alacsonyan maradni is melós.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
AllTheBest
őstag
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
Nyugi, 3lose, 3 rang bukás(kala 2-ből, nova 3-ig) imádom ezt az új rangrendszert
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
"kis" accon én is visszabuktam nova4be duplakaláról, egy rank egy bukott meccs.
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #48525 üzenetére
2 évvel ezelőtt is volt, hogy egyedüli DMG-ként voltam nova-kalák ellen, mert épp derankolni akart a rendszer- Hát nem jött neki össze.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DrTechnoid #48472 üzenetére
Persze, igyekszem. Nehéz dolgom van. még nincs meg amúgy, pedig már 5-öt nyertem.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz DrTechnoid #48344 üzenetére
Régen mindenki betankolt belőle, az ára meg nem ment fel, szóval annyira azért nem tolja fel majd az árat mint pl. a bravo casenél.
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #48337 üzenetére
Cserébe lesznek mazsolák, akiket nem fogsz csípni
-
lemusz
addikt
válasz DrTechnoid #47705 üzenetére
Pubon is van commend.
bind "l" "say commend4commend someone?"
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #47700 üzenetére
honnan látod, hány meccset játszott?
Amúgy nem csak mm-en van commend.
-
MurdR
veterán
-
bbdzyx
senior tag
válasz DrTechnoid #47700 üzenetére
pls commend cyka
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
mepet
addikt
válasz DrTechnoid #47422 üzenetére
És mióta megy ez az akció, szerintetek jobban pörög a market?
-
shaddy1027
tag
válasz DrTechnoid #47298 üzenetére
Nekem egy ilyen szépséget sikerült kiszedni az egyik oldalról (másik persze sticker nélküli volt ):
25,30 euróba raktam ki amiből 22 euró hasznom lett. Alap skin 6,3 euró van kitéve amiből 5,5 euró lehetett volna.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
vzsryl
nagyúr
Én egy howl matricás ak redline ft-ért 50mp alatt kaptam 5 kulcsot, pedig a simáért még 2-t se adtak volna. Meghirdettem redditen, és pár mp múlva csipogott a chrome-os Trade helper.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Elvileg tradenél a matrica 10%-át kell rászámolni a skinre, tehát vastagon buktál a Fnaticos matricán
[ Szerkesztve ]
-
a_r_p_i
csendes tag
Fnatic Holot szeretik tradenél,én múltkor egy M4A4 Asiimov ST-en 130%-ot kerestem kulcsokban! Mert volt rajta NiP Holo katowice sticker...szóval mindenképp jól jártál volna ha nem kaparod le...
Meg persze kell a megfelelő vevő is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #46813 üzenetére
Barátom nyisd meg a videó alatt a "több" infót, és leírja milyen a beállítása, illetve cfg.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #46492 üzenetére
Nekem az volt a fura, hogy elmentem botozni,hogy szokjam a hangokat, és mikor elindultam, mintha lódobogás lett volna...Néztem is, hogy vagy rosszul hallom, vagy éppen vicces kedvében van a kedves Gaben...
Azért meg kell hagyni, egyre jobban megyünk át már a vicckategória felé, ehelyett beleraknak mindenféle jött-ment dolgokat :S -
terepkigyo
csendes tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz DrTechnoid #45633 üzenetére
Az nem Guardian és Elite Guardian?
-
regener
veterán
válasz DrTechnoid #45254 üzenetére
Egy áruházas linket kérhetek? Van fent pár ilyen app, mégha mindig is jó a biztos a legjobb.
-
gali777
őstag
válasz DrTechnoid #45254 üzenetére
Szevasztok, nemrég kezdtem el csgozni , de régen sourceoztam 1-2 ezer órát mondjuk vagy többet is, ugye még utána jött be steamen ez a számlálósdi Olvasgatom egy ideje a topikot is. Érdekelne, hogy mi ez a drop? És csak annyit kell akkor tenni, hogy hozzákötöm a twitch accountomhoz a steam acc-ot és azon a 2 napon "nézem" mondjuk ezt a csatornát, ha jól értem?
-
mark!
őstag
válasz DrTechnoid #45015 üzenetére
Én ismerem Tirexit, rendes srác, de nagyon kikészítették az irigy nézői. De hagyjuk tényleg, mert jön a BAN-HAMMER és instant bannt kapunk. Olyan Tiriset.
>
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #45011 üzenetére
Kinek mi pontosan
Tirexit ne reklámozd itt se, mert INSTANT BANT KAPSZAmúgy én még Summit1g szoktam nézni, jó pofa srác az is
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
1m1s
tag
válasz DrTechnoid #44991 üzenetére
Áh, tudtam hogy ezt akarják, ezzel még pont nem találkoztam, csak hallani hallottam róla.
Majdnem lett egy késem.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz DrTechnoid #44865 üzenetére
Az a baj, hogy kennyS francia (gondolom csak francia csapatnál fog maradni), ők meg only svéd csapat (elvileg). Nameg a nyelvkülönbségkről ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz DrTechnoid #44675 üzenetére
Ez nem Major lesz, szóval ezeket elfelejtheted.
-
szebe
addikt
A felsorolt dolgokat max Kolozsváron csinálod, két hét múlva. A PlayIT-en a SEEC lanos döntője lesz.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
IMIIKE1998
őstag
Kb. milyen gyakran esik Souvenir case? És teljesen végig kell nézni, hogy dobjon? Illetve csak a játékban nézett kozvetítésekért dob ládát?
-
bbdzyx
senior tag
válasz DrTechnoid #44555 üzenetére
Kifejtenéd bővebben?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
laceszgamer
addikt
válasz DrTechnoid #44516 üzenetére
Player?
20 perc sok idő, a ekttő között szimplán elfelejtette, hogy kiirta a kérdést Vagy direkt volt. Vagy nem tudom.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
regener
veterán
válasz DrTechnoid #44413 üzenetére
Én a Resort-al vagyok így, szerintem az is elég jó kis map volt.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz DrTechnoid #44010 üzenetére
Nem...
-
Mezcal
addikt
válasz DrTechnoid #43629 üzenetére
Nekem koponyának tűnik.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
hNp88
aktív tag
válasz DrTechnoid #42601 üzenetére
úgy látszik ez globális típushiba, nálam is romlott már így el billzet
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
dugo_
veterán
válasz DrTechnoid #42722 üzenetére
nekiestél késsel a billentyűzetnek, ahelyett, hogy letiltottad volna a win gombot registryben?
-
MurdR
veterán
-
Promi
aktív tag
Alatta? Szerintem az egész egy trágyadomb.
-
MurdR
veterán
Gaz nem nőtt ki a bill. közül? Az a hellokittys matrica ott van a szeren.
-
szebe
addikt
válasz DrTechnoid #41995 üzenetére
Katowice ugye Lengyelország, a lengyel scene pedig elvileg nagy. Illetve mint már említették, Carmac (your team very good? emlékszik valaki ezekre? ) is lengyel.
A német és a svéd helyszín ugyanezen logika mentén szintén érthető. Én mondjuk a románra pont ezért mondtam, hogy ennyi erővel lehetne itthon is. Jó régen még volt náluk egy TeG, de én azóta nem igazán tudok román csapatot/játékost említeni. Oké, ott a PGL, mint szervezet, de na...(#42028) ZeroDK
A netes megnyilvánulásai olyanok amilyenek (hogy felfújták az icl-es "interjúját" is), de ugyanolyan ember mint Te vagy én, és még az is lehet, hogy a topiclakók nagyrészénél értelmesebb"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Xero
nagyúr
válasz DrTechnoid #42001 üzenetére
Ez nem egészen így működik. Teljesen random, hogy mi van a csomagban.
-
wjbhbdux
veterán
Az ESL nemet ceg (mostmar sved tulajjal), az irodajuk par percre van Kolnben a helyszinektol. Carmac (ESL boss) lengyel. Amugy Katowiceben egy nyilvanos WC is vallalhatobb kinezetu, mint az ICL egesze .
A Romanoknal meg Europa egyik legjobb esport produkcios cege van, a PGL, igy rajuk lehet bizni 1 ekkora kaliberu versenyt.Magyarorszagon igenyesebb esport rendezveny nem is tudom mikor volt.. amikor meg az ELTE-n voltak a Samsung World Cyber Games selejtezok 10+ eve. Sajnos a foszervezo arc autobalesetben meghalt, RIP, aztan a Gamestaros csokak kezebe kerult ok meg cyberszepsegversenyt csinaltak a csverseny helyett.
a viktor meg emailt se tud kuldeni ugy hallottam
[ Szerkesztve ]
/s
-
salytmasztor
aktív tag
Mert csak más fantasztikus színvonalú sportjainkra, pl nagyrészt a focira és focistadionokra vannak milliárdos (mutyi) "szponzorációk".
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz DrTechnoid #41744 üzenetére
És ? ha vége akkor amit betettek és jó , hopp kiveszik ? Nagy hülyeség lenne , akkor mindenki 0 percesen mehet MM-re megint ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
light0416
tag
válasz DrTechnoid #41533 üzenetére
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ha eladta volna a kést simán zsebre rakhatott volna mondjuk 100 kulcsot, és a maradék 400-500-at meg oda adja a tulajdonosának, ehelyett ellopja, az ilyen annyira gerinctelen ember....
Iphone 14 pro
-
MurdR
veterán
válasz DrTechnoid #41533 üzenetére
Elvileg 1hét trade ban van azon is, nem? Minnél hamarabb kéne lépni, amíg nem tudja eltradelni.
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #41321 üzenetére
Biztos, nekem még mindig nem világos miért érne többe, hogy rajta van a pingvin...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Android játékok topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szólánc.
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opel topik
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest