Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz gtamate2 #43250 üzenetére
Nem szoktam nagyon nezni ki miert kapja az MVP-t, de szerintem a feladat teljesitese fontosabb, mint az oles. Ha bomba robbant/defusoltak, szinte mindig az kapta az MVP-t.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rumos XIII
aktív tag
Hamár mvp
-
vzsryl
nagyúr
válasz rumos XIII #43254 üzenetére
Egyik ismerősöm egy meccsen úgy volt 5-6 körig első a scoreboardon, hogy 0-0-0-s statja volt, de a bombát mindig lerakta és az fel is robbant.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a hely megbízható, hogy skint vegyek?
-
SQX_Barto
addikt
válasz NyxNyxNyx #43262 üzenetére
Az regen touchpaddal/joystikkal jatszott
En anno silver 3 vagy 4 voltam, azert is kapta az uninstallt, mert valahogy marhara nem ment a jatek, pedig elotte sokat source-oztam, meg nemi 1.6/1.5 is volt, ahhoz kepest meg total bot voltam GO-ban.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
dugo_
veterán
válasz rumos XIII #43254 üzenetére
konkrétan én vagyok a Dugó, aki miatt erre fordította le a képet Árpi, és tényleg így szokott történni
5-7 killes lemaradásban is szoktam meccselső lenni, annyit plantolok T-ként. -
Gentlelelele
aktív tag
válasz Zomb€€ #43252 üzenetére
Nálam szokott olyan lenni, hogy amikor egy-egy körben lövök 3-4k-t akkor nincs meg a kör, a többiben meg én vagyok az entry frag, vagy egyszerűen ellenfelet nem találok. Ilyenkor van az dilemma, hogy 20-30 killel 1-2 MVP-vel vagyok
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Lackki
őstag
tegnap játszottunk egy nagyon "jó" meccset este felé.
Ellenfélnél 5 arcból 3nak vac banja volt már korábbról, de volt egy 4. arc akinek 90 órás csvel egy csodás leírással a profiljában, már sejtettük a meccs elején, hogy ez jó lesz.
Barátunk profilja (leírást olvassátok)
Trainen 15 kör alatt 32 fraget lőtt és végül 117ponttal zárt. Mondanom sem kell, hogy visszanézve a demót, jót nevettem... mintha "deszkát" láttam volna csak még WHzott is.[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy ingame a betűtípust hogy állítom át ?
Illetve COmpetetiven azt hogy csinálom hogy fent középen ne azt mutassa hogy sanyika meg petike él e hanem hogy 5/5 él vagy 3/5 él.. szóval csak magát az élők számát
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
szebe
addikt
válasz he7edik. #43238 üzenetére
Régebben a seriff-sas volt nagyon nehéz.
Mióta tekertek valamit a rendszeren/végigsöpört pár banhullám, én most a LEM-supreme határt érzem nehezebbnek a többinél."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
m_dawe
senior tag
-
ergepard
tag
Egy 35 cm-es egérpadon,400 dpi mellett 1-es sensitivy normális?Én így szoktam játszani,de mivel még elég kis szinten vagyok (nova 1) nem tudom,hogy ez okos döntés-e?
-
GabN73
addikt
2 napja nem játszottam, leülök, persze hogy egyik csapattárs retard. Silver mozgás, tk. Ment a kick.
Nekem meg jött 7 nap pihi -
szebe
addikt
Elég jóra sikerült a trailer
Kioéknál már láttam ezeket a meme-s profilképeket, C9 is beujított ilyen téren, nagyon nevetek
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
gtamate2
veterán
-
kaszaking
tag
Operation Bloodhound hozzáférés belépőnél milyen ládákat lehet kapni illetve milyen skineket droppol?
Operation Bloodhound láda- és fegyverdobás. A ládára nem találtam semmit piacon -
kaszaking
tag
Kifogytam a szerkesztési időből. Megvettem ezt az operation bloodhound belépőt. Most nézem a játékban hogy van egy ilyen a hadműveleti igazolványnál: Beváltás dátuma: Szeptember 22 lejárat ideje szeptember 30
Csak eddig csinálhatom ezeket a küldetéseket vagy mit jelent ez? -
IMIIKE1998
őstag
Shadow case-t amúgy bármelyik pályán dobhat?
-
rumos XIII
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #43297 üzenetére
Igen, minden pályán dobhat olyan ládát, amilyet kérdeztél.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Ha valaki akar gamelni vegye fel a smurf accom mainem global elite
[link][ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
marakuja
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest