- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Hát Én egy G3420-as procit és egy GTX750-et raknák bele, FSP Hexa+ 500W-os táppal. Sok helyen olvastam, hogy alsó tápos háznak a hibája lehet, hogy nem ér el a tápcsati ide-oda. Tehát ezzel nem lesz gondom, ugye?
Plusz gondolkoztam, hogy lehet ugy csinálom meg, kap 3 plusz ventit, egyet alulra, ami szívja befelé a levegőt (az előlapival együtt), és hátra, fentre egy-egy, ami tolja kifelé. Ez megoldás lehet, elvileg. Sajna vízhűtést már nem tudok egyenlőre finanszírozni, meg szerintem egy ilyen "kis" konfighoz felesleges is lenne. Vélemény?Ja, és milyen színű led venti van az elejében? (elvileg azt adnak hozzá alapból, ha jól olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák

- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest