- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Hát Én egy G3420-as procit és egy GTX750-et raknák bele, FSP Hexa+ 500W-os táppal. Sok helyen olvastam, hogy alsó tápos háznak a hibája lehet, hogy nem ér el a tápcsati ide-oda. Tehát ezzel nem lesz gondom, ugye?
Plusz gondolkoztam, hogy lehet ugy csinálom meg, kap 3 plusz ventit, egyet alulra, ami szívja befelé a levegőt (az előlapival együtt), és hátra, fentre egy-egy, ami tolja kifelé. Ez megoldás lehet, elvileg. Sajna vízhűtést már nem tudok egyenlőre finanszírozni, meg szerintem egy ilyen "kis" konfighoz felesleges is lenne. Vélemény?Ja, és milyen színű led venti van az elejében? (elvileg azt adnak hozzá alapból, ha jól olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Pixel 7 értékelésre vár
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest