- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr600r
csendes tag
Én is elég sokat szívtam a felrakással,ma vettem de az egyik tartó az istenért se akart bepattanni.A végén már én is kivettem a lapot h meggyőződjek róla hogy sikerült bepattintani.Akkor láttam hogy ez a hűtő elég szépen meghajlítja az alaplapom.Visszaszerelés után nem is működött a gépem minden mennt csak kép nem volt.Sok agyalás után megmozgattam a chipesetet hűtő bordát mert onnan hallottam vmi kattanás szerü hangot mikor felszereltem a hűtőt.Azóta bakapcsolás után leáll a gép egy pillanatra és újraindítja magát majd tökéletesen működik.Nem tom mi lehet.A magok hőfoka 100% terhelés alatt bő 10 fokot csökkent a gyári hűtőhöz képest,úgyhogy szerintem a hűtő jól van rajta.Ha valakinek van ötlete írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Chieftec Force 500W (CPS-500S)
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest