- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Vettem egy ilyen hűtőt egy C2D procihoz de ez a felfogatás...
Vagy én vagyok iszonyat béna vagy nem tudom, de sehogy se akart bepattanni normálisan. A végén már kivettem az alaplapot a helyéről és nyomkodtam ahogy le van írva (két ellentétes oldalát egyszerre) de olyan egyszersem volt, hogy mindkettő bepattant volna a helyére. Majdnem egy óráig szoptam vele de ha úgy látszódott, hogy bent is van a helyén egy kis mozgatástól kiugrott.
Más nem szopott ezzel beszereléskor? Végén már feladtam, most sincs 100%osan rajta de legalább ha megmozgatom nem ugrik ki a helyéről, egyszerűen nem bírtam vele mit csinálni.Van valami extra trükkje ennek vagy csak én vagyok iszonyat béna? Már ott voltam vele, hogy rápróbálom inkább a gyári ventit, hátha,,,
AMDnél sosem volt ilyen problémám ott másfajta felfogatás volt és pofonegyszerűen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest