Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
Egyb ilyen hőmérséklet normális ilyen procinál?
Nekem hyper tx2-vel csak az volt a bajom, hogy intelhez nagyon nehezen tudtam felrakni, és nem túl biztatóak, hogy azok a pöckök, amire ráforgatja az ember a tartokat, hogy majd jól megtartják fullgagyi műanyagból vannak, nem tudom mennyire feszíti az oda, meg lehogy eloldjon. Szereléskor egy csomószor volt olyan, hogy azt hittem beakadt, aztán mégse,vagy be volt rendesen akadva csak egyszerűen kiugrott :S nem tudom, mindenesetre nem tünt túl bíztató konstrukciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Chieftec ELEMENT 600W 85+ Bronz minősítésű tápegység
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.12
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest