Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hiányzol a társaságból ez a lényeg a szövegben. Befolyásolni nem akarok senkit,csak a véleményemet írtam le. Sokakkal sokszor találkoztam a régiek közül akik ugyan azt a nevet használják mint (Grid) persze veled is ,deeee......megszokott aktivitást nem éreztem már ,ha a többiekhez viszonyítom. (főleg 2011 verzió) A lényeg a fenti szöveg részben rejlik. De ezzel sem akarok hatni rád 
UI: (remélem valamilyen formában azért megint össze jön a társaság a téli időszakra amikor majd szabadidőnkbe jobban érezzük magunkat a jó meleg szobába F1 melett

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiányzol a társaságból ez a lényeg a szövegben. Befolyásolni nem akarok senkit,csak a véleményemet írtam le. Sokakkal sokszor találkoztam a régiek közül akik ugyan azt a nevet használják mint (Grid) persze veled is ,deeee......megszokott aktivitást nem éreztem már ,ha a többiekhez viszonyítom. (főleg 2011 verzió) A lényeg a fenti szöveg részben rejlik. De ezzel sem akarok hatni rád