Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Írta valaki, hogy a javító patch már a microsoftnál van tesztelésen, tud valaki erről pontosabbat mondani? Mikor lesz elérhető, és mit fog javítani, mert én már k.....a várom!
Nekem csak ablakban indul el a játék, ez nem is gond, csak már unom, ha kilépnék a játékból, vagy kilépek egy sima TT-ről kifagy, egér megjelenik és ctrl+alt+del kell leállitanom a játékot. És ez így megy körbe körbe
Ilyen kezelhetetlen játékot még nem láttam, egy év nem volt elég, hogy rendesen leteszteljék, miért nem adták ki jövőre! Addigra már rájöttek volna az ilyen idegesítő balf@szságra is. Bocs a kifejezésért, de ez kijött belőlem, rFactor2-es szerintem verni fogja minden szempontból ezt a gagyit. Itt mindenki megvan elégedve ezzel az F1-gyel?Maga a játék textúrái stb. kidolgozott, és minden elismerésem, de ne lenne ez az idegesítő fagyás benne.
Remélem a patch orvosolja mindezt, ha nem dobom a kukába!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- Lightyear - befektetési app
- Temu
- Elektromos cigaretta 🔞
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi