Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Írta valaki, hogy a javító patch már a microsoftnál van tesztelésen, tud valaki erről pontosabbat mondani? Mikor lesz elérhető, és mit fog javítani, mert én már k.....a várom!
Nekem csak ablakban indul el a játék, ez nem is gond, csak már unom, ha kilépnék a játékból, vagy kilépek egy sima TT-ről kifagy, egér megjelenik és ctrl+alt+del kell leállitanom a játékot. És ez így megy körbe körbe
Ilyen kezelhetetlen játékot még nem láttam, egy év nem volt elég, hogy rendesen leteszteljék, miért nem adták ki jövőre! Addigra már rájöttek volna az ilyen idegesítő balf@szságra is. Bocs a kifejezésért, de ez kijött belőlem, rFactor2-es szerintem verni fogja minden szempontból ezt a gagyit. Itt mindenki megvan elégedve ezzel az F1-gyel?Maga a játék textúrái stb. kidolgozott, és minden elismerésem, de ne lenne ez az idegesítő fagyás benne.
Remélem a patch orvosolja mindezt, ha nem dobom a kukába!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Suzuki topik
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Noctua NH-L12S L-Type
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest