Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Ha gondolod adok egy telefonszámot, ahol 2 nap alatt kiveszik

Gondoltam egyet ma reggel, hogy képpel alátámasztva mutatom be a TT - Time Trial menüjét a játékból kilopott képpel. Erre ez a nyüves f@sz játék exe hibával leáll. Az indítás menete a szokásos, enter végig, kivéve a press start-nál, ott a kormányon a megszokott gombot nyomom. Exe hiba. Kipróbáltam, hogy csak a kormányon nyomogatom a gombot végig, ott is exe hibával száll el. Ha végig entert nyomok, simán bent vagyok a menüben, csak hát az összes kormány beállításom veszik el. Hogy a fenébe képes egy program ennyire hektikus lenni

Hobo, megelőztél

-
MC HOBO
aktív tag
A 2011-ben is Time Trial...
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Bejelentkeztem lengőborda kivételre, de állítólag 3 év a várólista.

(#2796) Pityke78 A TT, a Time Trial. Legalább is a 2010-ben így hívták. Az a része a játéknak, ahol gumi és üzemanyag szimuláció nélkül tudsz körözni a pályákon. Igazából gyakorlásra jó. Most a 11-ben máshogy hívják, de nem jut eszembe a neve. Szerintem mindjárt megmondják.
-
Pityke78
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszi a segítséget, de a belinkelt oldalt nem nyitja meg.

Megpróbálod még egyszer. KösziMég egy kérdés.
MI az a TT? 
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Pityke78
üzenetére
Autó beállítások, igaz TT-re kihegyezve, de kicsit nem árt gyakorolni. Magyarítás szerintem nem nagyon szükséges, de hamarosan kész lesz és be fogják ide írni.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Figyelj! Ne piszkáld ezeket az embereket! Ez itt egy csapat és ők ezt szeretik, élvezik és nagyon is királyak benne. Náluk jobb versenyző társakat el se tudsz képzelni. A TT nem azt jelenti, hogy magasról tojnak a GP szimulációjára, hanem azt, hogy betanulják a pályát tökéletesre és Multiban meg lealáznak szimulációkkal. Max csak egyel többet kell visszaváltani pár kanyarnál, de bátrabban mennek a pályán. Személy szerint én nem vagyok oda a TT-ért, de nagyon is hasznos lehet. Én a GP szimulációt szeretem és ahhoz szoktatom a reflexeimet. Az esőt egyenesen imádom csak sajna kevésszer esik.
Szóval, ha érdemben nem tudsz hozzá szólni, akkor légy szíves és ne tedd, mert értelme nincsen. Köszi!

-
Pityke78
őstag
Skacok, tegnap este sikerült feltennem az F1 2011-et Sajnos az életemben az utolsó F1-es szimulátor a GP2 volt, de most újult erővel csapnék újra bele ebbe a világba.
Arról egyből rájöttem, hogy beállítás terén sokkal-sokkal több lehetőség van, mint anno.Ebben lenne szükségem egy kis segítségre. Van olyan oldal, ahol részletesen, magyarul le van írva a beállítások, lehetőségek, futamok? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
Illetve magához a programhoz nem létezik magyarítás? Vagy ez is csak hiú ábránd?
Első körben ennyi lenne, aztán majd biztos jövök még a kérdéseimmel.
Köszi, Pityke
-
rocket
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Saitek P2500. readme listajaban nincs benne, de felismeri a jatek, betudok allitani mindent, csak nincs kulon START gomb a beallithato gombok kozott, es egyikre se reagal.
DIRT 3-ban a gaz gombbal tovabb tudtam lepni siman az elejen ahol START gombot kellett nyomni.Egyszeruen vicc mennyien panaszkodnak a CM foruman, es megis tojnak rajuk magasrol, mert megtehetik, tudjak ugyse lesz semmi problemajuk belole.
-
rocket
nagyúr
Valaki megtalalta mar melyik gomb a start gomb gamepaddal?
Menuben beallitassoknal kulon nincsen start gomb amit szemelyre lehetne szabni, pedig ugye elvileg ezzel lehetne a be nem toltodo profil problemajat megoldani, hogy a billentyuzet helyett, a gamepadon kene a start gombot megnyomni.
Annyira idegesito ez a hiba mar.
Amiket irnak mas megoldasokat nem ernek semmit, ugyanugy korrupt lesz a mentes a Suzukai verseny utan, hiaba allitom vissza az elozo mentest, es futom le a versenyt ujra.A masik allitolagos fix se mukodik, hogy ki kell huzni USB-bol a controllert, elinditani a jatekot, enterrel a billentyuzeten tovabb lepni profil betoltesre, elmenteni manualisan a jatekot, majd kilepes, controller csatlakoztatasa, inditas, es ilyenkor be kene toltson.
Hiaba huzom ki a controllert, nem tolti be a profilt igy se.Tele van ezzel a hibaval a CM forumra, es keptelenek fixet kiadni hozza, egyszeruen hihetetlen hol maradnak ilyenkor a csoportos perek, es az ugyvedek hova tuntek akik regebben kialltak az ilyen meretu nemtorodomsegek (hetek ota nincs fix a CM-tol) ellen.
Kezd elfogyni a tulrelmem, a CM szlogenne valt "kezd elorol a karrier modot" meg nem megoldas, semmi nem garantalja nem jon elo ujra, es nem mindenki kockafeju idomilliomos

-
ftomi74
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Amint látod itt baráti hangulatban megy a beszélgetés a forumon, nem tudom (és nem is érdekel) miért játszod az eszed és sértegetsz olyanokat akik félkézzel is leköröznek egy GP-n.
Ha a játék nem érdekel privátban tudok olyan fórumot ajánlani ahol napi szinten megy az "ereszd el a hajam". -
makkai
aktív tag
Kösz a ma esti játékot azoknak, akikkel összefutottam.
Ma este csak kétszer indult a versenyem 0%-os gumival!
Pedig az egyik alkalommal csak egy, a másik alkalommal pedig két kör volt a keményebbik keverékben.
Pedig az utolsó futamnál megnyertem Montreálban az időmérőt a keményebb gumival 1:08:137-es idővel. Alig tudtam körbe menni,+ 1-el több kiállás.De a futamban a leggyorsabb kört azért behúztam.
-
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Figyelj kicsihuszár! Szerinted ez az opció miért került bele a játékba? Nyilván mert igény van rá. Nézz rá hány helyezés van az ausztál versenyen! Kb. 10 000+.
Az, hogy Te képtelen vagy ezzel együtt élni, legyen a saját szuverén dolgod, de ne oszd itt az észt kérlek, inkább menj és növeszd ki a kezdetleges e-péniszedet, és igyál lefekvés előtt kakaót... Nooblord. -
infectedmann
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is szabad ismeretlenekkel játszani online, ezt már az előző résznél is megtanultam meg egyéb autós vagy más multi játékoknál. Csak ismerősökkel vagy ligában.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Nem foglalkozom vele. Számomra irreleváns. Csak olvasgatom a fórumot jó ideje, és jómagam is játszom, ha nem is vagyok olyan "pro", mint az itteni TT bajnokok. De mindegy, ez is bizonyára valami olyasféle önigazolás, amit sosem fogok megérteni. Szal mindenkinek további jó lídörbordozást.

-
Trihorn
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ha számodra értelmetlen a TT, akkor mi a fütykösért foglalkozol vele egyáltalán?
-
hermanyi
addikt
Akkor jól láttam

Amúgy ezen miért kell kiakadni ?
Minden nap találkozok amikor játszom olyanokkal akik vagy oldalról vagy hátulról vernek telibe csak el ne menj mellettük .Ma meg a játék 2X is kizárt ok nélkül

Ok budapesti futam a sikánt úgy vettem ,hogy bal és jobb első kerék közé vettem a kerékvetőt és ezért kaptam egy áthajtásos büntit majd megcsúsztam a köv kanyarban külső íven kimentem a fűre és kizárt .
Majd török pálya semmi figyelmeztetés 10. körben ilyen felirat a második helyen ,hogy vizsgálnak miközben előttem és mögöttem senki 5mp-n belül és kapok 20 mp büntit és a 11. körben kizárt a játék . -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elnézzük!
Ezaz Uram! Így kell ezt csinálni!

-
ftomi74
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Hű, de okos vagy. Lehetek a barátod?

-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ó, hát az a minimum.
megkeresem majd azt a 2010-es videót, ahol idiótákkal kellett küzdeni az életben maradásért, és megjegyzem lekörözés volt, nem nekem lengették a kék zászlót...
-
Motion_Blur
félisten
Többet unknow niemandokkal biztosan nem fogok játszani az biztos...
Rámírnak qual után olyan cifrákat hogy a belem kifordul
Aztán versenyen persze meg egy a céljuk, lekörözésnél megtörjenek

-
hermanyi
addikt
Ott voltam vagyis kívülről néztem az esetet és letört első szárnya miatt cseszte el ,miután vissza engedted magad elé .
Amúgy szép gesztus volt
De ha kívülről jól érzékeltem mielőtt visszaengedted magad elé az egy incidens miatt volt ,hogy hátulról megkorcoltad
Az tény,hogy nem mindig nézi a tükröt -
fagy53
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
Valóban a 2011-el távolabb kerültünk a valóságtól, amihez az előzővel sem voltunk nagyon közel, de a történet nem erről szól. A fejlesztők a vezethetőséget tartották szem előtt a játék fizikájánál és nem a szigorúan vett szimulációt. Sokak által emészthető játékot csináltak, de senki ne gondolja, hogy beülve egy mekibe úgy fogja érezni magát mint ebben a játékban.
Attól, hogy ez így van még lehet vele szórakozni és megmutatja a képességeink közötti különbséget, rávilágít arra is, hogy a gyakorlás meghozza gyümölcsét nem nem puszta frázis. Ezek a köridők nagyon sok "munkaóra" gyümölcsei és ezt értékeli az emberfia amikor megemeli nem létező kalapját ezeket látván.... -
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom alkalmazod is

-
Motion_Blur
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Azt gondolod hogy akik "űridőt" mennek TT-ben azok nem tudnak jól menni szimulációkkal versenyen?
11/11-el meg mindenki tisztában van, aki egy kicsit komolyabban játszik..
-
Hoffer
őstag
Ki az az AlphaPainter6?? Azért ez már túl van minden határon, hogy minden kanyarban amikor meg akarom előzni akkor kilök... (ezért kaptam azt a kurv@ 20sec büntetést) nem is figyel egyáltalán... és ne jöjjön nekem az utolsó körbeni kanyarral mert vissza is engedtem magam elé a célegyenesben és még ígyis elfékezte....
-
scampolo84
aktív tag
Hát nem tudom.
Senki "munkáját" nem szeretném leszólni, de a TT úgy ahogy van semmi más, mint bagatell, értelmetlen, irreális űridők autózása, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Nem beszélve arról az "aprócska" tényről, hogy nyílt titok a 11/11 springs setup bug, ami pluszban hoz még 3-4 másodpercet bármely szethez mérten. Aki nem hiszi járjon utána, bár ahogy látom a "WR"-es idők is így születnek....
További szép estét, és E-penis növelést mindenkinek!
-
giigz
veterán
Ne vicceljetek már... Nekem meg Monza és Szingapúr a kedvenc pályáim a játékban.

-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na itthon vagyok mehet a móka csak szoljatok mikor.

-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a legutálatosabb pálya...tényleg áldozat megcsinálni!

-
Motaba78
addikt
este én is jönnék egy kis aszfalt akadálynak

hozom a feelinget, lesz kit lekörözni.

8 felé kezdődik a móka ?
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Komolyan mondom, menten lesz*p*m magam. Eddig csak a top 10-es időket szórtátok ti hárman (Vixennel és Steadyvel), de úgy látom most már átálltatok a WR időkre. Hihetetlen, hogy leültök, aztán kiráztok magatokból egy ilyen időt. Nincs az a csúszka, ami belőlem ezt ki tudná hozni.

Egyébként hatalmas Grat az időkért és a másik két kollégának is a többiért.

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Király vagy, tudtam, hogy rád számíthatok!!!
Grat a WR-hoz! 
F1 2011 TT SETUP befrissítve!
-
Motion_Blur
félisten
Mivel senki nem akarta bevállalni Szingapúrt, így feláldoztam magam

Laptime: 1:25.872 (WR)
Setup:
Wings:10-11
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:134 2:163 3:191 4:220 5:249 6:284 7:327
Camber: -3.5 -0.8
Toe: 0.11 0.29Onboard:
Megjegyzés: mivel csak ma délután álltam neki, elég sok hiba és tized van még benne, nézzétek el nekem

-
BMWFan
senior tag
Jó játék lett? Youtubeon akárhol nézem,a negatív értékelés legalább kétszerese a pozitívnak... Nektek (akik játszanak/játszottak) tetszett?

-
MC HOBO
aktív tag
Van egy haverom, akinek tegnap aktiváltuk a LIVE-ot és a felettébb sokatmodó AchievedHorse28 nevet kapta...
Motion, Te már ismered a LAN-ról, ő volt a legerősebb ellenfeletek...
Azt hiszem, DRIZZT723 néven futott... Ha nincs ellenetekre, ezentúl őt is hívhatnánk multizni... Nagyon jól vezet és korrekt versenyző... 
-
karilla88
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
sziasztok
én ma csak 23-00-tól leszek mert csütörtök esténként focizok
de ha lesz vki a késői órákon akkor szívesen jövök én is
a múltkor nekem is egy futamon 2 defektem volt úgy hogy a lágyat felvettem félidőben és az első kör második kanyarjában puff lett de már jártam úgy is hogy az időmérős gumim kapott defektet a levezetőn és a versenyre vadiújat kaptam
a patch előtt soha nem volt defektem 
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
En is jovok este gudulni csak irjatok ki ide mikor kezdunk.

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, miután a kavicságyba csúsztam az első féktávon, utána már volt defekt is...

-
MC HOBO
aktív tag
A CM számomra legújabb agyréme:
Multiban az időmérőn elhasználok egy szett lágy(abb) abroncsot 70-80%-osra... Mikor kezdődik a futam, ránézek a tervezett boxkiállásra és azt látom, hogy az időmérőn használt gumi 0! (nulla!) %-os...
...és cserélni ugye nem lehet. Nem tudom, kell-e ecsetelnem, hogy mi történik a rajtnál és utána....?
Volt már ilyen valakinek? Engem már 2x megsz***tott...Ma este kinek van kedve gurulni egyet-kettőt? Hátha most nem járok így...
-
Hoffer
őstag
Most volt szerencsém karrierben egy safety car-os menethez, első helyen voltam mikor beküldték(nem én tettem érte, hogy bejöjjön), és 3 kört mentünk mögötte, nagyon faszán megvan csinálva!!

-
-
plaschil
aktív tag
Besza-behu

Ez mikor jött ki?
Hú de vártam már a 2010 után. Kíváncsi vagyok az újításokra.
Mennyibe kerül?
-
Gaben1
tag
Én williams -el kezdtem a karriert, első futamon 5. lettem 11. ről,azóta 3 futamot toltam és mindet nyertem, igaz legutóbbit már a fórumon látott setup okkal, ja legend szinten az összeset, kikapcsolt gumiszimulációval,auto váltóval
a legend szint tényleg nehezebb mint a 2010-ben volt annyival hogy most sokkal szorosabban jönnek mögöttem, és ha előttem van akkor nehéz utolérni -
Serpiko
addikt
Career-ben lehet valamilyen komolyabb csapatot választani? Vagy csak ez a pár van?
-
polonic
félisten
Ti át tudtok menni az Eau Rouge-on nyitott hátsó szárnnyal?
Láttam, hogy az AI ellenfelek úgy közlekednek ott. Megpróbáltam én is, de pördülés lett a vége. -
mafla
tag
Segítség kéne !!!!
A játék indításakor besötétűl a képernyő majd azt irja ki,hogy a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreállt !!!!!!!!!!!!!!
Ati 6850 kártyám van próbáltam 11.10,11.09 ugyan az a többi game megy hiba nélkűl
A windows feladatkezelőben a folyamatok közűl még ki is kell törölni mert terheli a gépet !!!!
Remélem tudtok segíteni !!! -
MC HOBO
aktív tag
Nagyon finoman kell bánni a gázzal!! Én is folyton megpördültem az elején, de szép lassan rá lehet érezni... Eleinte csak nagyon kicsi gázt nyomj, aztán egyre többet és a végén látod majd, hogy mennyit lehet... Ahogy gyorsítasz ki a kanyarból, már lehet folyamatosan padlóig nyomni, de rögtön az elején semmiképpen nem szabad teligázzal gyorsítani, mert elszállsz...

(ezt mondjuk igen nehéz kivitelezni billentyűvel, vagy "nem-analóg" joypaddal...)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon szép idő, én is gratulálok!

Befrissítve: F1 2011 TT SETUP!
-
snoopy
aktív tag
Én csak azt nem értem, hogy nem forogtok ki tc nélkül a lassabb kanyarokban.
Felfogni nem tudom, vagy hogy mi a trükkje. 1-2-3 fokozatú kanyarokban folyton megforgok. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bravo!

Fasza, hogy több kör is lett, mert így még azt sem lehet mondani, hogy szerencséd volt! Remek teljesítmény! Grat!

-
Motion_Blur
félisten
-
Trihorn
tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem nálad valami beállítási gond lehet a kormánynál.
Nálam kifejezetten élvezetesebb lett az irányítás, mint az előző részben volt.Azért meg ne csüggedj, mert nem jók az idők, ha elszánt vagy, akkor rá fogsz jönni az okára. Én egy évvel ezelőtt még tanultam az új pályákat, átlagban 3-4 másodpercel mentem rosszabb időket az előző részben, mint már a vége felé. A sötétben tapogatóztam az autó beállításaival és az irányítással kapcsolatban is.
-
Motion_Blur
félisten
Vixen, Steady, köszi a tippeket, már töltődik is fel Silverstone TT

Új hozzászólás Aktív témák

- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
D

...és cserélni ugye nem lehet. Nem tudom, kell-e ecsetelnem, hogy mi történik a rajtnál és utána....?