Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én egy Formula Force GP-vel kezdtem, az volt vagy 6 évig, aztán jött a MOMO, az kb 3 évig, és végül 1 éve én is 33-ért szereztem egy G25-öt. Először nagyon fura volt, de hamar teljesen megszoktam, és jobb, mint a MOMO, sokkal precízebb, stb. 15-ért toltam el a MOMO-t

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én még 52-é'...
más pár napja nyavajogtam, hogy 54 win7-en, (home premium), egyes helyeken leesik verseny alatt, kanyarból kijövetelkor 40-43 fps-re, + microlagg, stb.
és hogy 32 xp-n minden ok, ott ezeken a helyeken csak 50-re esik, és a microlagg is kevésbé zavaró, szinte whájt szemmel is sima, már majdnem dirt2 minőségben folyamatos a kép.a win7-es telepítéásen végre sikerült bekapcsolnom a dx11-et, és teljes képernyőre kiettni.(valamiért nem ment, csak ablakosban, alt+enter-nél i sgond volt....)
nah, lényeg, hgoy most ment. a kérdéses helyeken fps tovább csökkent 40 alá. apró szaggatás is maradt. az előzőek után ez normális fejlemény.
DE!!!
lemonitoroztam így is a cpu görbéket.
a win7 + dx9-nél az első mag a négyből 95-100-on ment végig, dx11-nél pedig szépen visszaállt a dirt2-nél megszokott 60% körüli szintre.na, ezt fejtse meg valaki.
amikor billgéc a saját farkába harap. nálam a win7-nél valmi dx kezelési probléma van. laikus vagyok, így én ezt nem vágom ezt, mint abu.
mi a fene lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő