- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3276 üzenetére
Én egy Formula Force GP-vel kezdtem, az volt vagy 6 évig, aztán jött a MOMO, az kb 3 évig, és végül 1 éve én is 33-ért szereztem egy G25-öt. Először nagyon fura volt, de hamar teljesen megszoktam, és jobb, mint a MOMO, sokkal precízebb, stb. 15-ért toltam el a MOMO-t
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3276 üzenetére
én még 52-é'...
más pár napja nyavajogtam, hogy 54 win7-en, (home premium), egyes helyeken leesik verseny alatt, kanyarból kijövetelkor 40-43 fps-re, + microlagg, stb.
és hogy 32 xp-n minden ok, ott ezeken a helyeken csak 50-re esik, és a microlagg is kevésbé zavaró, szinte whájt szemmel is sima, már majdnem dirt2 minőségben folyamatos a kép.a win7-es telepítéásen végre sikerült bekapcsolnom a dx11-et, és teljes képernyőre kiettni.(valamiért nem ment, csak ablakosban, alt+enter-nél i sgond volt....)
nah, lényeg, hgoy most ment. a kérdéses helyeken fps tovább csökkent 40 alá. apró szaggatás is maradt. az előzőek után ez normális fejlemény.
DE!!!
lemonitoroztam így is a cpu görbéket.
a win7 + dx9-nél az első mag a négyből 95-100-on ment végig, dx11-nél pedig szépen visszaállt a dirt2-nél megszokott 60% körüli szintre.na, ezt fejtse meg valaki.
amikor billgéc a saját farkába harap. nálam a win7-nél valmi dx kezelési probléma van. laikus vagyok, így én ezt nem vágom ezt, mint abu.
mi a fene lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest