Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

na, hétvégén nem sokat voltunk otthon, de letudtunk pár futamot megint: általában pole pozícióból rajtoltunk és első helyre futottunk be... catalunya asszonynak ment, én shanghai-ban emberkedtem... catalunya-ban majdnem kib@szott velünk a játék, mert szívatott minket azzal a rohadt boxkiállással: 15másodpercig bent tartotta, aztán webber mögé jött vissza, akinek adott előtte pár másodpercet... a futam végére azért simán behozta ezt, de előtte maradt még kovalainen, aki megnyerte a futamot (0 kiállással) :W inkább újrakezdte és simán megnyerte... annyira nem fekszik még neki a dual action, mint nekem, de gyorsan megszokja :K

most monte carlo-val küzdök, de nagyon betyár... néztem tegnap "fedélzeti" felvételt a pályáról, de a játékban sokkal szűkebbnek tűnik, mint a valóságban... 1 kis hiba is elég, aztán csak úgy szállnak elfelé a másodpercek... nincs bukótér sem sehol, ahova 1-1 elrontott kanyar után kicsit ki lehetne engedni a kocsit és minimális sebességvesztéssel vissza lehetne kászálódni a pályára... utálom... klausztrofóbiás leszek tőle :)

2 gyűlölt pályám: singapore, monte carlo... a többivel azért jól elvagyok...

jah, mi a ferrari-hoz akartunk menni már 2. szezonra, az első szezonban alonso-t jelöltük meg fő riválisnak és az utolsó futamok környékén már jött is az ajánlat :K ...jól jártunk, azért jobb ez a gép, mint a toro rosso

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés