- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3329 üzenetére
hát igen, a billentyű a 3. kategória: ha nyomásérzékenyek lennének a gombjai, szerintem még jobban át lehetne vele szelni az s-kanyarokat, mint analóg karral
a másik gamepad-em gyengéje pedig pont ez: borzalmasan rossz vele hirtelen irányt változtatni... az meg, hogy nem is nyomásérzékeny: még jobban rontja a helyzetet... billentyűvel kétoldali finom pöcögtetéssel át lehet azért menni az ilyen kanyarokon, de a gyenge gamepad-del vagy nagyon lelassítasz, hogy kényelmesen beszedd, vagy pedig rizikózol, hogy megdobhat a kerékvető... ott van mondjuk a catalunya-i pálya 14-15-ös kanyarkombinációja... ott szívtunk büszkén a régi vezérlővel
abban meg megint egyetértek, hogy éles visszafordítókat megint csak szörnyű analóg kar nélkül beszedni hatalmas sebességvesztés nélkül... ezzel próbálgattam és szépen be lehet szedni úgy érzéssel, hogy nem lassulsz le annyira és a kerékvetőt is el lehet kerülni, amin kicsúszhatnál (főleg vízen)
ui: mindent összeszedve nem bántam meg ezt a cuccot...
a játékélményen rengeteget dobott
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest