Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget 
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Parfüm topik
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget