Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Nekem hatalmas csalódás.
pro: Szép grafika, megfelelő optimalizálás
És talán ezzel ki is merült a dolog.kontra: fizika egy kalap ...&#>@ Az autó teljesen random módon pördül meg, teljesen váratlanul, ellenkormányzás értelmetlen.
Hang még magában elmenne, ha szinkronban lenne a képpel, de valami nagyon nem oké vele, nem a gépemben van a hiba még mielőtt belekötne valaki, egyszerűen ezt sem találták el.
irányítás: Billentyűvel szörnyű, kormánnyal még nem próbáltam
AI: Hát mit se mondjak. Egy alsó kategóriás SEGA játékban TALÁN! elmenne.Nagyon sajnálom hogy 8 év várakozás után ezt kellett kapnunk. Ezt a sorozatot legalább PC-n megtarthatták volna szimulátor rajongóknak. Vagy rábízták volna a fizikát egy Simbinre, vagy CDTP sorozat fejlesztőire. Érdekes egy RACE 07-ben vagy GTR evoban, megtudták találni a kompromisszumot, hisz ha bekapcsoljuk a segédleteket, egészen arcade, kikapcsolva viszont vérbeli szimulátor. Ennek hiánya itt nekem igénytelenségre utal.
Nagyon sajnálom a lehetőséget, és az bánt hogy pár évg még a codemasters készíti a részeket. Azt hiszem maradok az rFactornál, f1 challengenél...

Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest