- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Miért száműztem?!Mert vkitől kaptam egy Chieftech tápot és ezzel nagyobb biztonságban érzem a gépem mint szegény Politikai menedékjogott kapott Codegenemmel...amúgy cseretápnak,újraélesztő szerkezetnek kitűnő!!!
X-akták...2899.rész
A táp és ami benne van...
!!PH ISTEN!!
Közeledek a cél felé... -
Tom5
addikt
válasz
Csaba_20_ #305 üzenetére
Az előbb említett 4órás görcsölés végére Én is odaértem,és hoztam CSODÁLATOS tápomat egy CODEGEN400-ast!Tényleg mindent átmozgattunk és SEMMI!!!Beraktuk a tápot...gép indul...Régitáp vissza gép indul...ennyi!Barátunk tényleg ért a gépekhez+ én is egy kicsikét..de ilyet még nemtapasztaltunk!De tudod holtáig tanul az ember!És igen is poénosan viccesen kell felfogni a dolgoktat!Nem komoran ridegen!Ez szerény véleményem...kövezzetek meg nyugodtan!Amúgy meg találtam egy épp ide illő idézetet vkinél....(Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.)
CODEGEN FOREVER!!!De azért nyugodtabb vagyok egy Csíííftek mellett..... -
Tom5
addikt
Igen...ez így volt!
az ÉN tápomról lenne szó
Azóta már egy CSíftek dorombol a gépemben(Hál ISTENNEK)amivel nagyon megvok elégedve!A Codegennel...látványos gond nemvolt...max ezek a gép el nem indulások,de még néha ezzel a táppal is előjön a gond...lehet vmit hazavágott a lapon,nemtudom!A lényeg...minden valamirevaló háztartásban legyen egy cseretáp,ami újjáéleszti a barátok elhalltnak hitt tápjait...és lehetőleg CODEGEN táp legyen!!!
CODEGEN ÉL!
Igaz Süsü?!?!?! -
Tom5
addikt
válasz
mr_ricsi #267 üzenetére
Huhh...KIRÁLY konfig,Codegen táppal?...érdekes...Nekem is nagyon sokáig(1év)Codegen 400Watt-os tápom volt!(2800+Barton,'BG RAM,Ati9550,120as/20as Winyó DVD olvasó,cd író...)Költségkímélés képpen a tápon spóroltam...azaz akkoriban nem is figyeltem milyen márkájú tápot veszek!Fél év után lett 1olyan gondom,hogy a gépem nem BOOT-olt be elsőre,hanem mindig harmadszorra!Néha viszont rendesen bootolt...nemtudtam milehet a gond...sőt pontosan a mai napig nemtudom...azóta lett egy Chieftech tápom..360-as...a híba 80%ban +szűnt..de néha még előjön a hiba...lehet ,hogy a Codegen vágott el vmit az alaplapon...nemtudom!Túlsok jót Codegen ről nemhllottam...De TÉNY,mikor tápot cseréltem,feltűnt a tekintélyes súlykülönbség a két táp között...Aztmondom CHIEFTECH egy jó márka,és árban sem gáz!!!Amúgymeg ízlések és pofonok...
Kinek INTEL,kinek AMD,Kinek Ati,Kinek nVidia,Kinek CODEGEN,kinek más...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest