- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A Szitya és Tom5 által fent említett Codegen 400w-os táp nekem nagyon jó szolgálatot tett... A 400Wo-s Coolink tápom megadta magát, a 12V-os alaplapi csatlakozó szépen meg is barnult! A hivatalos magyarországi képviselettnél azt mondták, hogy küső sérülés van rajta, ergo azonnali garivesztés... Szóval: a Codegent használtam kb 2 hétig, de nem győzött meg, többször is újraindult a gép. Jelenleg egy Enermax 420W-os táppal gyönyörűen megy!
A fent említett ''paranormális''sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest