Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
graydragon
csendes tag
Na, beleolvasgattam itt a hsz-ekbe, okuljatok esetemből

Már kb 5 éve használom ugyanazt a 400W-os Codegen 300x-es tápot, azóta nem is újítottam szinte a gépet, csak vinyókkal tömtem meg szépen lassan.
Asus K8N
AMD Semptron 3000+ x86
1,5Gb DDR
2 PATA HDD, 1 SATA2 HDD
1 Samsung DVDRW
Ati Radeon 9800 Pro 128MB
Codegen 300x (PFC) 400WNemrég meghalt a gép, először vga-ra gyanakodtam mivel a gép kapott áramot, ledek világítottak, csak kép nem volt és a vinyó sem pörgött, aztán gépből minden ki, csak alaplap, proci és Táp maradt, így is ugyanaz volt a helyzet, végül leszögeztem alaplap (talán proci is) elhalt. Nagy valószínűleg túlfesz, vagy valami tápos feszültség gebasz.
Pár hete fel is figyeltem, hogy furán adja le a feszültségeket (pl 3,3 helyett volt hogy 2,9!), de nem cselekedtem időben. Bár régi gép volt, de netezésre pont elég volt.
Úgyhogy ahogy előttem is mondták, lehet öv nélkül is közlekedni, de ha váratlanul beüt a gebasz akkor ne keressük a hibást
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő