Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
graydragon
csendes tag
Na, beleolvasgattam itt a hsz-ekbe, okuljatok esetemből
Már kb 5 éve használom ugyanazt a 400W-os Codegen 300x-es tápot, azóta nem is újítottam szinte a gépet, csak vinyókkal tömtem meg szépen lassan.
Asus K8N
AMD Semptron 3000+ x86
1,5Gb DDR
2 PATA HDD, 1 SATA2 HDD
1 Samsung DVDRW
Ati Radeon 9800 Pro 128MB
Codegen 300x (PFC) 400WNemrég meghalt a gép, először vga-ra gyanakodtam mivel a gép kapott áramot, ledek világítottak, csak kép nem volt és a vinyó sem pörgött, aztán gépből minden ki, csak alaplap, proci és Táp maradt, így is ugyanaz volt a helyzet, végül leszögeztem alaplap (talán proci is) elhalt. Nagy valószínűleg túlfesz, vagy valami tápos feszültség gebasz.
Pár hete fel is figyeltem, hogy furán adja le a feszültségeket (pl 3,3 helyett volt hogy 2,9!), de nem cselekedtem időben. Bár régi gép volt, de netezésre pont elég volt.
Úgyhogy ahogy előttem is mondták, lehet öv nélkül is közlekedni, de ha váratlanul beüt a gebasz akkor ne keressük a hibást
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OLED TV topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest