Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
graydragon
csendes tag
Na, beleolvasgattam itt a hsz-ekbe, okuljatok esetemből

Már kb 5 éve használom ugyanazt a 400W-os Codegen 300x-es tápot, azóta nem is újítottam szinte a gépet, csak vinyókkal tömtem meg szépen lassan.
Asus K8N
AMD Semptron 3000+ x86
1,5Gb DDR
2 PATA HDD, 1 SATA2 HDD
1 Samsung DVDRW
Ati Radeon 9800 Pro 128MB
Codegen 300x (PFC) 400WNemrég meghalt a gép, először vga-ra gyanakodtam mivel a gép kapott áramot, ledek világítottak, csak kép nem volt és a vinyó sem pörgött, aztán gépből minden ki, csak alaplap, proci és Táp maradt, így is ugyanaz volt a helyzet, végül leszögeztem alaplap (talán proci is) elhalt. Nagy valószínűleg túlfesz, vagy valami tápos feszültség gebasz.
Pár hete fel is figyeltem, hogy furán adja le a feszültségeket (pl 3,3 helyett volt hogy 2,9!), de nem cselekedtem időben. Bár régi gép volt, de netezésre pont elég volt.
Úgyhogy ahogy előttem is mondták, lehet öv nélkül is közlekedni, de ha váratlanul beüt a gebasz akkor ne keressük a hibást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest