Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
graydragon
csendes tag
Na, beleolvasgattam itt a hsz-ekbe, okuljatok esetemből

Már kb 5 éve használom ugyanazt a 400W-os Codegen 300x-es tápot, azóta nem is újítottam szinte a gépet, csak vinyókkal tömtem meg szépen lassan.
Asus K8N
AMD Semptron 3000+ x86
1,5Gb DDR
2 PATA HDD, 1 SATA2 HDD
1 Samsung DVDRW
Ati Radeon 9800 Pro 128MB
Codegen 300x (PFC) 400WNemrég meghalt a gép, először vga-ra gyanakodtam mivel a gép kapott áramot, ledek világítottak, csak kép nem volt és a vinyó sem pörgött, aztán gépből minden ki, csak alaplap, proci és Táp maradt, így is ugyanaz volt a helyzet, végül leszögeztem alaplap (talán proci is) elhalt. Nagy valószínűleg túlfesz, vagy valami tápos feszültség gebasz.
Pár hete fel is figyeltem, hogy furán adja le a feszültségeket (pl 3,3 helyett volt hogy 2,9!), de nem cselekedtem időben. Bár régi gép volt, de netezésre pont elég volt.
Úgyhogy ahogy előttem is mondták, lehet öv nélkül is közlekedni, de ha váratlanul beüt a gebasz akkor ne keressük a hibást
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest