Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
válasz
Balint133 #164 üzenetére
Balint133: Ha elhiszed, amiket djyuri leírt a terminálon, akkor azt kell mondjam nem értesz az elektronikához.
Az pedig nem érdekel, hogy mit nem írt djyuri, sokkal inkább érdekelt az, hogy mit írt. Mert amiket leírt, azok nem feleltek meg a valóságnak.
Szörnyű azt is látni, hogy a BIOS-t, biosznak írod. Azt még el lehet fogadni, hogy a file-t fájlnak írod, de a BIOS egy rövidítés.(Basic Input Output System)
Arról nem beszélve, hogy blődség olyat mondani, hogy a BIOS-ban ''meghibásodott'' valami, ezért fogyaszt sokat. Vagy nevezd meg konkrétan, hogy mi az a valami, amire gondolsz, vagy eleve ne tégy ilyen kijelentést.
A számítástechnika és az elektronika fizikai és matematikai törvényszerűségekre épül, ezért a ''semmi se lehetetlen'' állítás nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest