- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Engem nem offendalsz, nem kell aggodni.
Angliaban elek, itt elegge porog ez a szakma, CCNA-vel mar kapos vagy, plane, ha tudasod is van hozza, CCNP-vel meg aztan plane.
P-vel, vagy annak megfelelo tudassal mar jol keresel, A-val is keresgelsz mar, bar ott meg inkabb csak atlagfizetest. De erdemes, es jo neven is veszik, ha tanulsz, fejlodsz. Plane, ha sajat penzedbol kepzed magad, ahogy hallottam tobb helyrol, az nagy plusz pont az interjukon altalaban.
Mindkettovel, plusz a tapasztalattal, plusz amit kialkudsz magadnak, szepen tudod strofolni a fizetesedet.Fizukrol meg, ha raguglizol angolul, mik itt az atlagos network admin/engineer/CCNA/P/stb. fizetesek UK-ban, egesz jo kepet tudsz kapni, itt jo kis osszehasonlito oldalak vannak, pl Glassdoor, Indeed, PayScale, csak ugy, mint az USA-ban.
Ezt hianyolom otthonrol, ha volna egy ilyen, akkor kikutakodnam magamnak, de nem talatam egyelore, ezert batorkodtam itt foltenni a kerdest, senkinek nem a konkret, szemelyes fizetesere vagyok kivancsi, nem szokasom, sosem volt. Altalanossagokban erdeklodok, mi(k)re lehet otthon szamitani.
Szakami elorejutas is azert konnyebb, ertelemszeruen itt tobb/nagyobb cegek vannak, nagyobb piac/gazdagabb orszag. Otthon nyilvan ez limitaltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420,14",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell OptiPlex 390,8 GB,i5-2500, 256 SSD,500 HDD
- Garis Gamer Gép - TUF B850M, Ryzen 5 9600X, 32GB DDR5, RX 6750XT, 2 TB M.2 SSD, 850W, Vízhűtés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest