Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
válasz
józsi9995
üzenetére
kérdezni se szabad ?
meeting-ek ugye , nem találkozók megbeszélések, vagy inkább scrum ?a rövidítéseket , mozaikszavakat szokták használni angolul általában, mert az egyszerűbb mint magyarra lefordítani és úgy rövídíteni de nem jó átesni a másik oldalra.
Kezdő vagyok ebben , szeptember óta csinálom egy OKJ-n , aminek a Cisco is része meg sok minden más is.
A netacad.com-ról Routing & switcing 1, R&S 2 , R&S 3-at tanuljuk.
Az anyag jól érthető, bár elég tömény. De itt is a rövidítéseket használja a tananyag , EIGRP meg OSPF pl. nyilván leírják magyarul is mi mit jelent de az angol rövídítést használják és én is azt jegyzem meg.
Nem, nincs angol nyelvizsgám,,,,nem is volt tanultam angolt az iskolákban ahová jártam, hanem különórákon.
Az öregebbek közé tartozom, akik megúszták a nyelvvizsgát
( de majd pótolják -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok