Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee #13200 üzenetére
megnéztem ma a Evolving Technologies anyagot és hát nem ez lett a kedvenc részem
- Dave Smith adja elő, amivel nincs baj
- Russo irott anyagánál szerintem kevesebb
- ami nekem nagyon hiányzott az pár szemléletes ábra. Én vizuális típus vagyok ezért amit tudok lerajzolok magamnak és ha magyarázok valamit, akkor is megpróbálom ábrázolni. Itt "szokásos" INE stílusú power point sheet-ek mennek a háttérben: vázlatos címek, és talán ha volt egy hasznos táblázat. ebben Russo anyaga sokkal jobb.De ez csak az első benyomás még javulhat.
Ami inkább bánt, hogy a Cisco-s tanulmányaim során mindig azt szerettem, hogy gyakorlatias dolgokról volt szó. Megvolt az elmélet, majd elsajátította az ember a konfigurációt majd a hibafeltárást elhárítást.
Ez a fejezet, ahogy fogalmaznak a "product awareness" szintjét kívánja meg: vagyis felületes ismereteket, esetleg pár Cisco-s termék / szolgáltatás megemlítését a témában. Szerintem kicsit méltatlan bármely IE szintű vizsgához.Ha valakit érdekel belenézhet a bevezetőbe a youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=Fhxyth8eEBo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest