- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Nos, a kinti munkákhoz annyit, hogy pl. Anglia olyan, hogy a legutolsó pakisztáni is előbbre van sorolva mint te bármikor leszel.. mert ők gyarmat voltak.. te meg csak KáEurópai.. mondok példát.. átvettünk egy site-ot, as-is, egy fos megoldásokkal telepakolt LAN-al.. ki is lett mondva hogy inherited, olyan amilyen.. mondtam hogy hemzseg a problémáktól, nem kell majd sokat várni egy durva kiesésre.. leírtam mit hogy kellene megcsinálni, honnan milyen konfigok hiányoznak vagy rosszak, hova kellene még kábel.. egy kósza választ annyit nem kaptam, az emailt az én emailtem előttről folytatták.. pff.. mondom jó.. na mindegy, bejött amit mondtam hogy szét fog esni az egész, persze mondtuk hogy már a design alapok is rosszak és tele van akaratlan loadshare-el meg single point of failure a fele - hiába vannak redundáns számú eszközök.. na, akkor rá lett állítva egy angol arc hogy szedje rendbe.. annyira sikerült neki rendbe szedni hogy mégszarabb lett mint volt.. és még redundáns se lett.. persze már a benyújtott megoldásnál szóltam hogy itt-meg-itt-meg-ott meg mindenhol vérzik.. mindegy, akkor odaadták egy indiainak.. namajdmegmutatja.. na, úgy megmutatta hogy 3 napig gyakorlatilag a termelés is állt, egy normális telefonhívást nem tudtak a site-ról megejteni IP telefonról.. na, ekkor az indus elővette az emailem, 1:1 copypaste hogy arra gondolt ezt kellene csinálni, konfogokkal, képekkel minden copypaste.. persze akkor már mindenki bőszen bólogat hogy jaja, ez milyen jól hangzik már! Azóta is működik minden - ahogy kitaláltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest