Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
@FecooGee: Koszi, a valaszt
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.Btw, egy kis szakma annak akit erdekel, kijott az uj CCDP konyv, termeszetesen brutalis aron, szokas szerint. Viszont safarin is fent van mar, igy ha valakinek van elofizetese, az olvashatja.
Goal-ok:
2017 Q1-ben le akarom nyomni az ARCH vizsgat, ugyhogy en mar egy ideje jeloltem a naptarban a mai napot. Holnap tanulok is ra egy kicsit

2017 Q3 vege: R&S Written
2017 Q4-ben R&S v5.1 lab. Egyelore nem hard date, inkabb csak egy olyan celdatum, amihez tudom illeszteni a tanulasi schedule-t, mert ha nincs kituzott datum, akkor sosem fogok elmenni vizsgazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Haditechnika, harcászat
- Formula-1
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jol hangzik. En se gondoltam, hogy ennyi sportember van itt a topicban, nem epp az elso dolog ami eszebe jut az embernek, az informatikus szorol
De nagyon helyes, legalabb lehet ilyen teren is tapasztalatokat megosztani.
FecoGee
crok