Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluigi

senior tag

A következőkben kérném a segítségeteket...

Adott egy epc3925 T-home förmedvény szolgáltatással. A ciscora dugva az iptv beltéri egységei illetve egy asus ac szériás router (azon a gépek- a Wifi - DVR stb..)

Eddig a cisco Applications&Gaming füle alatt volt egy ip passthrough fül ahol meg lehetett adni azon eszközök MAC azonosítóját amelyek a NAT hálózatot megkerülve nem 198-as kezdetű IP-t kaptak hanem a valós (cisco WAN) ip-t. Itt nekem az asus router MAC je volt megadva ami az azon futó DDNS miatt volt fontos.

Eddig ez szépen működött is immáron évek óta, de egy hete elhasalt a net szolgáltatás, és leadtam hibára. Saját elmondásuk szerint leküldtek egy frissítést ami után a net okés lett de az ip passthrough opció eltűnt. Gyanítom feltoltak a ciscora egy másik firmet amiben ez a lehetőség nem szerepel. :O Így aztán az asusnak marad egy belső ip ami miatt a DDNS nyilván nem megy.

Valakinek van valami tippje mit lehet kezdeni azon kívül, hogy hívjam fel őket mert csak értetlenkednek, én viszont így buktam a DVR elérésem a NAS elérésem és a többit és a többit...

Új hozzászólás Aktív témák