Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fénygyermek

csendes tag

Sziasztok.

Szeretnék segítségek kérni Cisco EPC3925 beállításhoz.
    Nem vagyok elégedett a Cisco teljesítményével, semmilyen téren,ezért vettem egy Archer C5 router-t.
    Ezzel szeretném tehermentesíteni teljesen a Ciscot. (Nem csak a Wi-Fi részét).
    A Rendszerbe van: NAS, TV(wi-fi) , Laptopok,Tablet, iPhone-ok.
    Jelenleg Lan-Lan kapcsolatot használok( Cisco DHCP ON, Wi-Fi Off._ Archer_C5 fix Lan ip. ).
    A nas kábellel lóg még a Cisco-n. A Wi-Fit-t jól kezeli az Archer, de így sem az igazi minden. Szeretném átrakni a nas-t is az Archer C5-re, hiszen azért vettem, hogy ne legyen probléma a sebességgel és a kapcsolatok számával.
    Olvasgatva ezen fórumot vagy DMZ vagy Bridge kapcsolat kellene nekem.
    UPC felhasználóként, látom a lehetőséget Bridge módra, de nem tudom, hogy ha átkapcsolom, akkor hogy érem el utána a Cisco konfig oldalát?
    Jelenleg a Cisco-ba a megfelelő portok át vannak irányítva a nas IP-jére. Ha átkapcsolom bridge módba, akkor ezeket törölnöm kell?
    Hogyan alakul az Archer C5 beállítás ha bridge módba rakom a Ciscot?
    Szoktam távolról is filmet nézni a nas-ról, ezért fontos lenne hogy stabil kapcsolatot építsek fel, mind belső hálózati oldalra, mind az internet felé. Torrent is fut a nas-on.Ha valakinek van ötlete, kérem, segítsen.

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés