- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Gubek-Einste #3182 üzenetére
a cisco-ra rá van kötve a 3 LAN portra 1-1 végpont, ez a 192.168.0.1 szegmens:
- egyiken egy asztali gép: 50mbps net szépen simán megy
- másikon az iptv vevőegység: simán jól megy
- harmadikon meg a Linksys WRT54GL router Tomato firmware-el, DHCP módban csatlakozik a cisco-hoz, és ő lefelé a 192.168.2.1 szegmenst osztja tovább, ezen vannak DHCP-vel a következő eszközök:
- egy samsung tévé
- egy médialejátszó
- néha egy laptop
- még vagy 4-5 telefon és tablet WIFI-n (ez adja a wifit, a cisco-n ki is kapcsoltam)a 2-es szegmensből a 0-s szegmensbe néha csak 10mbps körüli a hálózati átvitel, ez nem is stabilan ennyi, hanem ingadozó, de ekörüli sebesség: az internet felé és a helyi hálózaton is! onnan vettem észre, hogy a médialejátszóval nem bírok streamelni rendesen a cisco-ra kötött pc-ről, de ha lehúzom a routert és direktben a cisco-ra kötöm a médialejátszót (azaz az asztali géppel azonos szegmensben vannak), akkor semmi gond. próbáltam lehúzni mindent a linksys-ről csak egy egységet, akkor sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest