- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
sziasztok,
telekomosként használom ezt a routert, már régóta. most új helyre költöztem, újra ugyanilyet kaptam, viszont itt már be van kábelezve minden helyiség.
az egyik szobában van egy asztali gép, közvetlenül a cisco kábelmodemre routerre dugva.
a másik szobában egy IPTV vevőegység, szintén a kábelmodemre dugva.a harmadik helyiségben egy linksys wifi router, arról megy a wifi, és a linksys-re rá van dugva még egy okostévé és egy médialejátszó is.
órákig nem értettem, miért akadozik a médialejátszó stream-je a pc-ről, de kimértem laptoppal. a linksysre dugott eszközök mind a lokális hálón, mind az internet fele max 9 mbps-t tudnak, míg a direktben cisco-ra kötött asztali gép tudja az internet felé az 50 mbps-t. amire előfizettem.
ez mi a 'szom? a cisco-ra dugott továbbosztott hálózatot belassítja, vagy mi? csak a közvetlenül rádugott eszközök tudják a teljes sávszélességet? nem is értem az egészet, mi ez?
a cisco-n a wifit kilőttem, a firewall low és csak a block anonymous van bekapcsolva. újraindítás után egy ideig a linksys-en is nagyjából jó a net, de a lan ott is lassabb, mintha direktben a cisco-ra dugnám az eszközöket.
valaki elmagyarázná?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest