Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ufonauta

aktív tag

Sziasztok!
    Ide is beírom, mert látom ez a fórum jobban pörög.

Kb egy hónapja váltottam UPC-nél 50-es netre és gondoltam megrendelem a wifi-s szolgáltatást. (A régi Linksys wrt54g nem tudja lan oldalon az 50 megát) Eddig nem nagyon használtam a wifi részét (pár xperia telefon ment róla) de most vettem egy táblát, ami ugyan elég noname (DPS dream 7), de a wifi része máshol tökéletesen műxik, viszont otthon a Cisco EPC3925 wifijéről állandóan szakadozik. Már kipróbáltam mindenféle beállítást (titkosítást gyengébbre vettem, key renewal-t vagy mi a szöszt 120-ról 3600 ra toltam, csatornákat váltottam), de csak szakad. Mostmár ott tartottam, hogy próbából tegnap este a laptopból is kihúztam a lan kábelt és beüzemeltem rajta a wifi-t és láss csodát, hát az is szakadozik. Van valami trükkje ennek a Cisco EPC3925 öszvérnek? Valami spéci beállítás (esetleg firm frissítés, de azt gondolom a UPC végzi), amitől esetleg stabillá válna a kapcsolatom? Direkt azért vettem ezt a táblát, mert öreg lusta dög vagyok és ágyon fekve tök jó lenne vele netezni de így, hogy szakad kínszenvedés. Ja és az öszvér 4 LAN portjára kötött gépek nem szakadnak, szóval ez a része jól műxik.

Új hozzászólás Aktív témák