Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddrram2

csendes tag

válasz ddrram2 #1208 üzenetére

Sziasztok, megcsináltam amit itt olvastam , nem kevés vívódás után. Az IPTV –ről lemondtam, már mint hogy használni fogom. Persze egyből nem ált fel a rendszer, kihúztam az áramot, bedug, betöltött, majd újra és újra. Tegnapelőtt mikor volt nálunk a T-s szerelő, meg már szinte mióta hozták a cisco-t, a második ledje sárga volt. Akkor csak a lakásban mért, este, későn. Másnapra maradt a szomszéd padláson a mérés. Nem tudom, nem e pont akkor dolgozott a szerelő a kábelen. A rendszer 16:45’ kór felállt a és azóta is nagyon stabil, a gyerkőcök szinte állandóan nyúzzák. Amitől még nagyon féltem, sokan azt mondták, hogy leesett a sebesség bridge módban. Hála Istennek, nálam nem történt meg. A 25/5 megvan. DHCP-n megkapja a külső IP címet a tp-link, minden ok, ugyanazok a beállítások, mint a Thomson idejében és már mindjárt működik a VPN is, semmiféle varázslat nélkül. Most HEPI vagyok. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, király érzés hogy van AKI SEGÍT és nem úgy hívják hogy „szuperszervíz”.

Új hozzászólás Aktív témák