Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
a legtöbb internet security vagy vírusirtó nem ismeri fel úgy a kémprogramokat mint az erre kifejezetten kereső program. Ezért szoktak telepíteni a meglévő vírusirtó mellé valami spyware keresőt is.
Jah és nem értem ha a comodo antivirus része nem tetszik akkor miért erőlteted? Használd csak a tűzfal részét nem muszáj az antivirust is. Helyette lehet avastot vagy avirát.
A comodo antivirus része ahogy már többen mondták igazán még nincs kész csak beta test
.
Régen is ez volt a tűzfallal. Nem azonnal lett top tűzfal a comodo hanem rengeteg fejlesztés eredménye ami a sok felhasználó testernek is köszönhető
De a 4-es verzióban már valószínűleg jóval jobb lesz az antivirus része is.Egyébként én is kíváncsi lennék azokra a "képekre"

-
Zenty
őstag
Az erőforrás ígénye nem rossz. Viszont az updatelés...
mintha 56k modemel akrnék tölteni...
Gondolom sokan töltenek de az avastnál is megtudták oldani a letöltési sebességet akkor furcsa, hogy itt miért nem. -
Zenty
őstag
ki akartam próbálni a free változatott (32 bites)
Mindent elfogadok és amikor jönne a telepités "csík"
ezt dobja ki hiba üzenetbe:
"Not able to extract eula.txt file. Aborting installation"
nem értem mi baja az eulaval ? Elméletileg accepéztam a szerződésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.