Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzol
csendes tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Most megpróbáltam feltenni (megint) tisztán. De ezúttal a cfw_installer.exe-ből, ennek az lett az eredménye, hogy már a telepítés közben kiírt egy olyat, hogy a programkompatibilitás segéd letiltotta bizonyos vezérlők telepítését. Közben még azt javasolta a windows, hogy menjek fel a gyártó honlapjára, és onnan töltsek le digitálisan aláírt példányt... hm... Az eredmény, nincs internetkapcsolat. Teljesen lekapcsoltam a windows, és a comodo tűzfalakat, de internet nem lett.
-
pzol
csendes tag
válasz
vv5204
üzenetére
Kétszer húztam újra, közben volt egy windows regyalu is. Ezt hívjuk tiszta telepítésnek?

A dolog úgy áll, hogy a szűz windowsra felmegy a Comodo. Szépen megy a dolog, minden rendben, majd pár óra múlva (vagy néhány shut down után) egyszer csak jön az üzenet, hogy új frissítések érhetőek el. És innentől folyamatosan világít a piros Veszélyben felirat a widgeten.
Először helyrerántja magának a tűzfalat. Restart. Még mindig piros, diagnosztika. Defense+, megpróbálja javítani magát. Kész, restart. Még mindig piros.
Az agyam eldobom.
Ha a tiszta telepítés az, hogy keresek egy másik tűzfalat, vírusirtót stb. akkor értem
-
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem erre 8.4.0.5076
azóta a Defense+ nem megy, és állandóan a piros "veszélyben" díszeleg a widgeten.
Kijavítani nem tudja magát, ha rányomok a javításra...
Mi erre a megoldás, miért van ez?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest