Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Egyszerűen azért, hogy a(z átlag)felhasználónak ne kelljen kibogarászni az érthetetlen üzeneteket. Az autosandbox önmagában is simán az egyik legerősebb védelemmé teszi a Comodo-t, a HIPS csak ráadás.
A PUP-ok elleni védelmén és az adathalász oldalakat szűrésén (dns-szűrőjétől függetlenül) kellene javítani még.
No meg a keyloggerek és társaik tekintetében, nem tudom hogy viselkedik a való életben (kikapcsolt hips mellett értve főleg).[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
"ahogy írták alapban kikapcsolt a HIPS persze így is vállalható de akkor kb. fel lehet tenni egy Panda free-t is."
Ez így nagyon nem igaz. Pontosítsunk.
Bár természetesen létezik olyan kártevő, ami a virtualizált rendszert/környezetet adott esetben ki tudja játszani, erre vajmi kevés esély és példa van a hétköznapokban. A sandboxxal az volna a fő gond, hogy csak a kártevők bizonyos típusaitól képes alapvetően megóvni a felhasználót, viszont ezt jelenleg még rendkívüli hatékonysággal. Mégis, csak nagyon kevés gyártó alkalmazza.
A Panda Free emiatt fasorban sem lehet a default Comodoval, amíg nem alkalmaznak hasonló technológiát.
-
mrszitya
senior tag
CCAV leendő kezelőfelületére egyébként szavazás vagyon kiírva, elvileg utolsó kör megy a hiv. fórumon. Ha nem jönne be az 5-ös design, akkor még most gyorsan lehet próbálkozni.
Ha a szerveres kapcsolódás problémáit nem is képesek orvosolni, legalább egy kivételesen fontos dolog, az UI tekintetében látszik a szándék/törődés.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
CCAV legfrissebb kiadása esetében úgy tűnik, már egész jól megy a kommunikáció a szerverekkel. Nálam hiba/szakadás nélkül végigmentek a keresések.
-
mrszitya
senior tag
válasz blattida #10353 üzenetére
Ikon...
Sőt, megjegyzem nekem a tízes első stabil kiadásával a legjobbak a tapasztalataim, ha Comodoról van szó (az elmúlt időszakban). Mind rendszerterhelés, mind kezelhetőség tekintetében sokat javult a 8-hoz képest (nálam). A legfrissebb alverziót én például, direkt nem is engedtem egyelőre települni.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
Comodo Cloud AV új kiadását ne nagyon telepítsétek fel egyelőre. Win7 x86 frissen telepített rendszeren, elhasal vele a rendszerbetöltődés. Explorer.exe nem, illetve nagyon lassan indul el és az egyéb rendszerkomponensek sem töltődnek be.
Azt hittem, egyik driver miatt volt a dolog. Így másodjára is újratettem a rendszert a driver nélkül, gondoltam nem játszogatok vele. Szintén zenész lett a CCAV telepítésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iOS alkalmazások
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest