- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
Ezt az érdemes egy próbát tenni végigjátszottam 4 verzióval néhányszor. 2 volt a 6.0-s sorozatból és 2 volt a 6.2-esből. És elment vele egy hónapom úgy, hogy a működő gépet nem hagyhattam magára egy fél órára sem, nehogy egy pillanatnyi áramkimaradás miatti újrabootolási ciklus esetleg elfüstölje a vinyókat. ( Egyébként mintha már a bootolás közben a CIS megakasztott volna valami bootoláshoz elegendhetetlenül szükséges processzt, de a processz neve nem került bele sem a windows, sem a CIS logjába. És sajnos tanuló módban is megakasztotta, mert amikor világossá vált, hogy a CIS miatt van, akkor betettem, hogy tanuljon.)
Ezért kérdeztem, hogy mekkora az esélye, ha az upgradeinstaller-rel csinálom, akkor már nem fog újrabootolni?
Mert lehet hogy inkább megvárom a 7-es verziót, pár hónap múlva úgyis esedékes, ez meg most gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Suzuki topik
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Battlefield 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest