- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
esattila #8531 üzenetére
Erről a témáról már elég sokat olvastam. Pár ilyen blokkolás még teljesen normális lenne, de a napokban, amit művelt már nem volt számomra elfogadható. Volt, hogy inkább leállítottam a gépet, vagy tiltottam minden port láthatóságát, mert a végtelenségig jöttek a "kérések". Elindítottam egy Utorrentet is a próba kedvéért és annál is ugyanezt csinálta, mint Skype-nál, de nem úgy mint régebben, hogy jött kb 20 blokkolás, hanem most végtelenségig csinálta volna, másodpercenként. Azt olvastam, hogy ez egy bug a cis falban és az 5.12 verzió óta jelen van, miszerint nem képes jól kezelni a már bezárt programokat, azaz nem jól közvetíti a többiek felé az információt a zárt programról.
Már váltottam profilt Proactive ->IS-re, de akkor csak azért lett nyugalom, mert alapból a port varázslóban a 3. volt aktív (minden bejövő kapcsolat tiltása). Furcsa, hogy a Router csere után hülyült meg. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a net és szolgáltató, szóval még x akta melyik hálózati dolog vagy beállítás zavarja. Most valami miatt lenyugodott, töröltem a Skype szabályokat és újra engedélyeztem, amire rákérdezett, de majd úgyis nekem kell rájönnöm, hogy mi nem jó, mert mások ilyet észre sem vesznek, vagy totál nem érdekli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest