- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
esattila #8531 üzenetére
Erről a témáról már elég sokat olvastam. Pár ilyen blokkolás még teljesen normális lenne, de a napokban, amit művelt már nem volt számomra elfogadható. Volt, hogy inkább leállítottam a gépet, vagy tiltottam minden port láthatóságát, mert a végtelenségig jöttek a "kérések". Elindítottam egy Utorrentet is a próba kedvéért és annál is ugyanezt csinálta, mint Skype-nál, de nem úgy mint régebben, hogy jött kb 20 blokkolás, hanem most végtelenségig csinálta volna, másodpercenként. Azt olvastam, hogy ez egy bug a cis falban és az 5.12 verzió óta jelen van, miszerint nem képes jól kezelni a már bezárt programokat, azaz nem jól közvetíti a többiek felé az információt a zárt programról.
Már váltottam profilt Proactive ->IS-re, de akkor csak azért lett nyugalom, mert alapból a port varázslóban a 3. volt aktív (minden bejövő kapcsolat tiltása). Furcsa, hogy a Router csere után hülyült meg. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a net és szolgáltató, szóval még x akta melyik hálózati dolog vagy beállítás zavarja. Most valami miatt lenyugodott, töröltem a Skype szabályokat és újra engedélyeztem, amire rákérdezett, de majd úgyis nekem kell rájönnöm, hogy mi nem jó, mert mások ilyet észre sem vesznek, vagy totál nem érdekli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- nVidia tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest