- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
blattida #7109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazad van, nem figyeltem, valóban a HIPS a ludas, de nem tudom mit kellene még beállítanom, hogy ez a figyelmeztetés eltűnjön, mert az előre beállított profil, ami például a képen szereplő ZDoom-ra is vonatkozik az abszolút mindent engedélyez a programnak és az előző változatban ez a beállítás tökéletesen működött is minden programnál, most viszont feldobálja programtól függően ezt az ablakot, miközben a profil mindent enged egyébként.
Mindenesetre felírtam ezt a program béta státuszának (mint azt is, hogy ha egy programot megjegyeztetek vele, akkor 10-30 mp-re belassul iszonyatosan a rendszer, utána viszont nincs gond vele), majd javítanak rajta.
A kezelőfelülettel nincs bajom, elég jól átlátom, még ha hiányzik is az pár opció, amit keresek, de hátha azt is beleépítik mire végleges lesz. Mindenesetre én bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest