- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A tűzfallal, pontosabban a naplózással kapcsolatban lenne kérdésem. Amióta feltelepítettem a CIS-t, most először vagyok a kollégiumban. Namost ezen a hálózaton korábban a Panda és a McAfee tűzfala is elég sok támadást blokkolt. A Panda ezeket kapcsolódási kísérletnek nevezte, és egy nap akár száz ilyet is írt a naplóban.
A CIS naplójában eddig csak olyanokat láttam, amit az én programjaim tevékenységeinél kérdezett, kívülről érkező támadást egyáltalán nem ír. Ezeket nem naplózná, vagy nem történt ilyen? Utóbbit nem hiszem. Mi lehet, miért nincs semmi ilyesmi a naplóban?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest