- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
blattida, ez #4544 engem is érdekelne mi lehet. elindítom Hitman-t és a keresés után,amikor végzett és nem talált semmit. minden alkalommal jelez rá a CIS h vmi reges kulcsot akar módosítani. de miért is
olvastam h itt sokan Proactive Security konfigurációt ajánlottátok. én alapból az Internet Sec. konfigot használom ,és azon belül állítottam át a szigorúbb beállításokat, pl AV-nél valós idejű keresés és magas heurisztika, vagy Tűzfalnál ,egyedi házirend- közepes szint- ARP és Protokoll analízis bekapcsolva. D+: biztonságos mód.Sandboxnál az -Automatikus telepítő/frissítő felismerés és sandboxon kívül helyezés és -Megbízás a megbízható telepítők fájljaiban elöl kivettem a pipát. így most ezekkel a beállításokkal nem olyan ,mintha ugyanezeket állítottam volna be a Proactice Konfiguráció alatt? vagy abban van még vmi más beállítás is ami az IS konfigban nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest