Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

Sziasztok !!!
    Volna egy kérdésem feltettem a CIS 5 betát csak az antivirust és a defense plust a köv gépre..
    AMD athlon X2 4000+ proci 2Gbyte ram Win7 32 bit oprendszer elindítottam a teljes gépvizsgálatot ..Közben meg megakartam nyitni a firefoxot és itt a történetnek vége lett ugyanis annyirra lelassult a rendszer , hogy gyakorlatilag képtelenség volt bármit is csinálni.Én elhiszek mindent nekik, hogy Béta meg stb stb de ez akkor is kicsit furcsa...

A másik igen fura , hogy a logitech setpointot még MINDIG a honokozóban akarja futtatni de azt nem tudom miért ??? Ugyanígy akar tenni a drága az ATI Control Panellel is..Ö mindenáron a Honokozóban akarja futtatni azt is...Én azt gondoltam, hogy legalább ezek megszünnek már...Ha meg kikapcsolom a homokozót akkor igaz ezek a kérdések megszünnek , de Én akarom a homokozót használni, de így tök felesleges ha minden gépindításakor ott akarja ezeket a progikat futtatni..Mit lehetne tenni ??????

a teljes rendszervizsgálat ami 139.000 fáljból áll Nekem miért tart a cis-nek 45 percig ?? Nem sok ez egy kicsit ???? a CIS 4 ugyanezt cirka 25 perc alatt elvégezte.... :Y :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés