- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Már elnézést akkor mik ????
Mert Én úgy tudtam eddig hogy az ATI 10-5_vista32_win7_32_dd.exe az a ATI videokártya driver telepítö exe-je de ha nem telepítö akkor mi a csoda ???: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad
Én nagyon hiányolok a sandboxból egy fehérlista szerüséget vagy valamit ami kiküszöböli ezt a dolgot..
Meg egy másik érdekes dolog HAEGEMONIA játék telepíteném sandbox felugrik ismét hogy a
HGM setup.exe akarom-e hogy a sandboxba fusson ?? mondom Neki, hogy nem akarom , hanem megbízok benne ..
aztán telepítés elindul végére is ért majd a játékot elindítom és hiáynzik az intro második fele..egyszerüen a CIS valamit csinált telepítés közben mert nem telepítette fel a cd-röl az intro második felét...akkor CIS sandbox kikapcs majd HAEGEMONIA ujra felrak és láss csodát ami az elöbb kimaradt most rendben felment..Aztán megint uninstall és SANDBOX bekapcs majd ugy install és ujra az intro megint hiányzott nem telepítette fel..Ez is egy érdekes dolog a sandbox müködésében..mi baja van egy intro.bak kiterjesztésü fájl-al ????Eddig ez a játék a sandbox nélküli CIS 3.9-el símán települt mindenféle hiba nélkül söt úgy is ment akadás nélkül, hogy közben alatta ott ment a CIS..Most meg sem probáltam ezek után....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest