- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Sok kérdésem lenne, erőt vettem magamon, és feltettem a 4-est. Blue skint közben meg levették, fel tudná valaki tenni?
a. Picivel kevesebbet kérdez már a program, bár már megint lett problémám. Megbízható szoftverek opció bekapcsolva, biztonságos mód, ennek ellenére kapok ilyet:
Most akkor alá is van írva, de még se biztonságos?! Már össze vagyok zavarodva. Nem igazán jön le ebből, hogy mit is akar.
b. Helyi hálózati ablak feljön, hogy talált új hálózatot mikor először indítom. Olyankor a legelső pontot (valami olyasmi, hogy szeretnék hozzáférni ehhez a hálózaton lévő gépekhez) be kell pipálnom, ha az én gépemen van nyomtató megosztás, és más használná?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest