Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz blattida #2668 üzenetére

Hali!

"ráadásul már ismerték az új teszteket"
    Na ez is röhej a maga nemében. Kb olyan mint pontosan tudni, hogy melyik tétel húzod ki egy vizsgán. Csak ebben meg megint nem értek valamit. Tudtommal a Matousec felkérésre tesztel, evvel nincs is gond. De kérdem, akkor miért éri meg egy olyan cégnek "benevezni", ami a mai napig(évekkel ezelőtt is) a lista végén kullog... :F
    (Vagy "Ő" nem ismeri a tesztelési metódust, nem gyúr rá vaze?)

Olyan tesztnek lenne értelme, amikor rászabadítanak 100 vírust a masinára, aztán megnézni mi maradna belőle után. Ja, hogy ennek meg azért nem lenne értelme, mert még az OS sem éledne fel? Hát persze...

vv5204
    Nem kell kidobni semmilyen védelmi szoftvert, csak nem ilyen teszt alapján ítélem meg "őket". (Merthogy sajnos, vannak szép számmal user-ek, akik nem használnak G-Data-t pl ezen teszt miatt)
    Igen, sokkal egyszerűbb írni káros kódokat, mint attól megvédeni egy rendszert. Amúgy meg figyelmesebben olvass, nem írtam semmi kicselezést, azt írtam engedélyezed a futását. (Egy "warez bubus" pont ezt teszi meglehetős gyakorisággal)

vante
    Végül is "majdnem"... Egy kis olvasni való: [link]

Fire.

UI: Innentől ez a teszt nem érdekel, nem fogok már rá válszolni, mert nem ebbe a topic-ba tartozik, meg elég keményfejű vagyok, ha azt mondom nem, akkor nem és kész. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés