Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

Sziasztok!

Ezúttal más bajom van. Ha jól emlékszem, legalább 2, de kevesebb, mint 3 hete kapott frissítést a CIS. Ha így van, azóta ez volt a 2. teljes vizsgálat a gépen. Egy hete és ma is a legvége előtt néhány perccel a Windows megkért, hogy aktiváljam. Furcsállottam a dolgot, mert ezen már rég túl vagyok, nem is panaszkodott eddig. Másra gyanakodtam, de az, hogy ma megismétlődött, már nem lehet véletlen. Tapasztalt valaki hasonlót? A Windows eredeti, rendes, megbízható boltban vettem évekkel ezelőtt. Egyáltalán nincs tört vagy egyéb "sumák" szoftver a gépen.

A múlt héten visszautasítottam, de másnap megint kérte, hát aktiváltam, ma azonnal megpróbáltam, de azt írja, hogy nem lehet aktiválni, próbáljam meg később. 64 bites 8.1, a CIS 10.2.0.6526-os verziójú. Mit tegyek? Rakjam vissza az előző verziót? Hányas is volt az?

Az előző gondommal nem sok időm volt foglalkozni, de megtudtam, hogy más néven fejlesztik tovább a programot, fölraktam a legfrissebbet, ez már látja a lejátszót, csak a lejátszóban nem találom a megosztott könyvtárat. Nem is tudom, hogy hol kellene megjelennie. :B

Új hozzászólás Aktív témák