- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
adalbert1 #8126 üzenetére
Kipróbáltam most két klienssel. Az egyik (most jónak tűnő) megy folyamatosan, sebességek jók, szakadozás semmi. Mellé indítottam az uTorrentet egy 93 MB-os letöltéssel. A priorizálás szerződés szerint megy, nem is problémázok, max. 80 KB/s a letöltés. Ámde! Kb. 5 perc után megszakaítják a kapcsolatomat! Miután felépül, max. 10 perc, és újra szakad. Ha kikapcsolom az uTorrentet, és csak amásikkal megy a fájlcsere, akkor akár 380 K-val is megy fölfelé, lefelé pedig 2500 fölött (nyilván anyagtól és tracker-től függ).
A szaggatásnak mi köze van a priorizáláshoz? Kinek teszek keresztbe, ha 60-80 K-val csorog lefelé valami? Képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire láma megoldással álltak elő, és nem veszik észre a szakadozást. Egészen biztos, hogy szándékosan csinálják, ami a szerződésünk alapján teljesen elfogadhatatlan.
Max. 200 m-re van tőlünk Digi, lehet, hogy beköttetem valakivel, aztán átlőjük WiFi-n. Pár hónap alatt megtérül a szükséges eszközök ára...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest