- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
No kérem még egy utolsó szívás volt azért, mert vettem egy 170W-os lenovo tápot (135W sehol nincs elfogadható áron), és rossz volt (nem stimmelt) a csatlakozó. Ezek szerint van egy kisebb méret is, mert én csak a középérintkezős és a lapitott /téglalap/ csatlakozót ismertem.
Szereztem gyorsan egy hibás tápot (ami 65W) volt, levágtam a dugókat és összeraktam.
Teszt, és hihetetlen, szarabb mint valaha! Azután megtaláltam a titok nyitját.
Szétvágtam a dugót, átkötöttem a középső tüskét wiki szerint, visszaraktam a dugó gumi burkolatát, még kapott egy csinos zsugorcsövet.Most hasít. Teljesen más világ így.
Hogy ontopic is legyek:
MATE desktopot használom, vnc beüzemelése nem megy, igaz, eredeti gnome nincs fent, lehet ez a baj?Tegnap feltettem minidlna szervert, ragyogóan megy, miután elfelejtettem a rutint, hogy a hálózati adapter már nem eth0. Hogy mit össze szitkozódtam, hogy ez is megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest