Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
A kernel témában még nem foglalkoztam a dologgal annyit, hogy tapasztalat legyen belőle. Csak mint lehetőséget vizsgáltam.
Csak azért érdekelne, mert 3.10 és 4.1/4.2 között azért fejlesztettek egy-két dolgot és ha nincs gond a stabilitással akkor az elég jó lehet... Még tesztelnem kell, csak egyelőre a Virtualbox-os kis homokozóba kísérletezem.A GUI-ról még annyit, hogy reboot volt utána startx de ugyanúgy error. Volt olyan amikor X server-re hivatkozott, hogy nem tud kapcsolódni...talán. Nem jegyeztem meg pontosan...
Kerestem a számomra legjobban passzoló gui-t....de nem tudok dönteni. Ezt is néztem. Igazán tanulságos.
Most éppen a Blackpanther OS került még elém. Az is elég lenyűgöző.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Asustor NAS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szemüveges topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest