Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19217) H14


H14
csendes tag

sziasztok!

kiírom magamból, különben agyf@** kapok :)

plunderezem (néha Br), multiban KC, TDM, HP, minden pálya kiismerve, de a multi annyira nem köt le!

szóval plunder! saját team néha jön csak össze, úgyhogy random emberkékkel tolom! 30 partiból egy értékelhető! rengeteg a balfácán, sokat nem várnék pedig, csak úgy az alapdolgokat!

szubjektíven vannak helyek, amiket nem szeretek, általában átfedéssel az objektivitással :)
együtt mozogni, ugye ez a legfontosabb! szétválni max a hosszabbításban, ha kell a pénz, több helyet lootolni, pláne, ha nemjártarrasenkisem!

rendszeresen találkozom olyanokkal, akik nincsenek tisztában a képességeikkel ! Superstore tetejére nem ugrunk, csak akkor, ha valóban tudsz játszani! inkább az alját kell kifosztani, amig fent lerendezik egymást :) ( amúgy szeretem az Sst, de csak értelmes brigáddal!)
militarybase ugyanez, sniperek melegágya, komoly csapatmunka kell onnan kivájpolni a többieket, pénz meg nincs ott annyi, h megérje odamenni, fedezék sincs, kimentőhely sem túl gyakori, érthetetlen, miért akar szinte mindenki odamenni ( pláne ha nincs rutinja) ! aztán persze két halál után kilép, mire gondolt? h ott élvezetes lesz a nulla tudásával játszani? gyalog kb mindentől messze van, és fedezék nélkül gyalogolhatsz kb nonstop!

Downtown torony!! persze, ugorjunk oda úgy, h egy egyhelyben álló játékost a 60mps praticeban se tudsz megölni, pedig 4 50es tárat lőssz el rá!!!!

vagy a Storageban, kérlek gubbassz egy garázsban, miközben a másik egy teljes csapattal küzd, biztos izgalmas a fegyverek ropogását hallgatni egy sötét lukban, végülis háborús lövöldözős játék, igazad van!
Boneyardra is menjünk nyugodtan, szépek a repülőroncsok :D kár, h arra is képtelen vagy, h kb a jelölés irányába elnézz, és kb onnan várj/számíts vkire, ne, megnemozdul, ebben a játékban nincs gránát, amit besomhatnak a sufnidba, ahol kuporogsz :W

ha bountyn vagyunk, ne, ne cserkésszük be a 100 méterre levő csókát együtt, inkább nyiss ki egy ládát, és nézegesd a szuperkést percekig helyette, kenyeret vajazni jó lesz :DD

már eljutottam oda, tudom, mindenki kezdte egyszer, de 70-80 as rangúval a csapatban már a practise alatt kilépek, nincs élvezet a hülyékkel való bandázásban! :)) kéne valami négyzet, amit játékindítás előtt be lehet ikszelni, h lütyi vagyok, vagy valami ilyesmi, h rögtön látszódjon :D
a 30ból egy parti ellenére, még mindig a legjobban élvezhető játékmód a plunder, számomra :C

engem annyira nem izgatnak a fegyóhúzások, h el nem tudom mondani :) statisztikát azt sem tudom, h hol tudom megnézni, annyira nem mozgat :D tényleg, viccen kívül, hol tudom megnézni a statjaimat ?

ezt a tegnapi, kis házimunkával megszakított, kb nonstop plunderezés után írtam, bocsánat , senkit nem akartam megbántani, csakcsak kijött :W :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.